sunnuntai 31. elokuuta 2014

Ei pöllömpi juttu

Meillä on yhden ystäväni kanssa tapana vaihtaa pienet joulu- sekä syntymäpäivälahjat säännöllisesti joka vuosi. Syntymäpäivämme osuvat heinäkuulle ja ikäeroa meillä on vain tasan 10 päivää. Näin ollen vuosi jaksottuu aika kivasti: puolessa välissä on synttärit ja loppuvuodesta sitten joulu.

Tänä vuonna synttäritreffit venyivät elokuun puolelle, mutta eipä se haitannut. Kävimme syömässä ja vaihdoimme kuulumiset - niin, ja lahjat. Ystäväni yllätti minut tällä aivan ihanalla, sympaattisella pöllökynttilällä!


Pöllöthän ovat olleet pinnalla jo muutaman vuoden monissa eri muodoissa, mutta minä olen jostakin syystä tullut törmänneeksi vain kovin värikkäisiin yksilöihin tai sitten sellaisiin, jotka ovat mielestäni väärässä paikassa, esim. laukun kyljessä. Kynttilään pöllö sopii hyvin ja asettelinkin tämän vaalean veitikan  parin vuorikristallin kera pienelle lautaselle ruokailutilassamme olevan senkin päälle.

Tuoksuna on kriikuna-jasmin. Piti oikein tarkistaa kääntäjästä, mitä tuo damson mahtaa olla suomeksi. Ehdoton plussa kynttilässä on vielä se, että se on puhdasta soijavahaa! Eikös olekin aika söpö pieni uggla?

6 kommenttia:

 1. Aivan mielettönän ihana pöllökynttilä, en varmaan raskisi itse tuota edes poltella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin itsekin, mutta tulin siihen tulokseen, että siitä on vielä enemmä iloa kun vähän polttelee :)

   Poista
 2. Oooh, miten ihana! <3 Näin kaunista pöllöä en okkaan ennen nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihastuin täysillä <3 Sopii meille hyvin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!