maanantai 25. elokuuta 2014

Keittiön valolista

Taiteilimme viime vuoden puolella keittiön kaappien yläpuolelle kivan lisävalon. Ostimme valolistaa (olisikohan ollut Ikeasta tai Bauhausista, ainakin molemmista sitä saa) ja kiinnitimme sen kaappien päälle aivan takareunaan, kiinni seinään.Täytyy myöntää, että idean saimme naapureiltamme :) Valo tuo kivaa tunnelmaa iltaisin, kun ei halua pitää kirkasta valaistuista. Usein tämä valo onkin illalla viimeinen, joka sammutetaan ennen alakertaan siirtymistä.Sähköt on vedetty kattolampulle tarkoitetusta pistokkeesta. Johto kulkee katon pintaa pitkin, mutta yllättävää kyllä, se ei oikeastaan häiritse ollenkaan. Harvemmin sitä tulee tuonne kattoon tuijoteltua. Olen tainnut aiemminkin mainita, että olen epäsuoran valaistuksen ystävä. Tämä valo on yksi suosikeistani!

6 kommenttia:

 1. Kiva idea, hyvä paikka valolistalle. Pidän myös paljon epäsuorasta valosta, mukavaa tunnelman luojaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä on kekseliäät naapurit :) Valo on kyllä tosi kiva ja edullinen toteuttaa.

   Poista
 2. Näyttää niin hyvältä! Harmittaa miks me ei laitettu kaappien päälle tuollaista nauhaa, kun meillä on vain kaappien alareunassa siis välitilassa. Ehkä sen vois jälkeenpäinkin lisätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me taas mietittiin jossain vaiheessa, että olisi pitänyt laittaa varmaan siihen välitilaankin tuollainen lista, mutta olimme juuri ehtineet vaihtaa loisteputken spotteihin niin ei enää jaksettu alkaa säätämään :) Mutta tosiaan, voihan tuon yläjutun tehdä jälkikäteenkin :)

   Poista
 3. Sun blogi on tosi kiva :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tia ja tervetuloa mukaan! Tulenpa kurkkimaan blogiisi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!