sunnuntai 3. elokuuta 2014

Toiveesta todeksi

Tätä ostosta on harkittu jo pitkään, mutta sen toteuttaminen tapahtui vasta nyt! Olenkin aiemmin kirjoitellut haaveilevani uudesta, sirommasta tv:stä. Nyt haave on toteutunut.


Vanha televisiomme palveli kaikinpuolin hyvin ja olemmekin olleet aina tyytyväisiä Sonyn laatuun, on ollut kyse sitten mistä laitteesta tahansa. Nyt kuitenkin mm. ulkonäköseikkojen, sopivan koon ja hinnan vuoksi päädyimme Samsungiin*.

Samsungista meillä on yksi huono kokemus, mutta toivotaan, että epäonni ei enää seuraa. Jonkin aikaa tätä uutta televisiota käyttäneenä en kyllä keksi mitään valitettavaa. Moderni ja siro jalkakin on aika kiva! Telkkari* on Stockalla nyt aika kivassa alessa!


Itselleni telkkari on ensisijaisesti väline hyvien ohjelmien katseluun, mutta onhan se toki mukavaa, että ulkonäkökin on kohdallaan. Tv on aika näkyvä elementti, ellei sitä piilota kaappiin. Tässä on onneksi tultu huimasti eteenpäin viime vuosina ja hyvän näköisiäkin kapistuksia on myynnissä. Mieheni on enemmänkin innoissaan laitteen kaikista ominaisuuksista, mutta kyllä hänkin ulkonäön perusteella tähän Samsungiin* kallistui. Meillä taisi olla siis molemmilla hyvät intressit tv:n uusimiseen :)

Piti vielä napata kuva myös taustasta. Kokonaan valkoinen telkkari maastoutuu aika mukavasti olohuoneeseemme, vai mitä sanotte?

16 kommenttia:

 1. Harvoinpa voi televisiosta sanoa, että kaunis, mutta tämä yksilö kyllä on. Onneksi on päästy niistä rumista mustista paksureunaisista laatikoista ja telkkari voi taas olla myös sisustusesine. (Sanon taas, koska 50 ja 60-luvun telkkarit ovat mielestäni todella hauskoja...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy sanoa, että tätä ei todellakaan edes tekisi mieli piilottaa kaapin ovien taakse :) Tässä välissä oli tosiaan kamalien rohjojen aikakausi, telkkareissa ei silmä levännyt sitten yhtään! Varmaan aiheuttanut monissa perheissä sanaharkkaa, heh! Mainitsemasi vanhat tv:t,("mulkosilmät" ja muut) ovatkin sitten asia erikseen, niissä on ihan oma tunnelmansa!

   Poista
 2. Oooh! Nyt kyllä käy kateeksi. :) Tuosta samasta olen minäkin haaveillut ja toivottavasti loppuvuodesta voinkin sen vihdoin hankkia. Onnea upeasta telkkarista! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mielestäni markkinoiden kaunein, joten suosittelen ;) Sopisi teillekin tosi hyvin! On tämä kuule ihanan kevyt ja siro! vanhaan verrattuna. Tavallaan haluaisin sellaisen telkkarin, jonka voi kiinnittää seinään, mutta meillä tv:n paikka on tuollainen, ettei se onnistu. Tämä on oikein hyvä ratkaisu!

   Poista
 3. Wau, kuinka hieno. Tuollaisen minäkin haluaisin, jos päättää saisin. Todella tyylikäs. Samsung on yllättänyt meikäläisen täysin ja positiivisesti meinaan. Ostin vuosi sitten NX1000 digijärkkärin ja en voisi olla tyytyväisempi. Alkukesästä hankin zoomin ja hyvin toimii. Miehellä on tabletti ja ei ole valittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin aika hieno! Tosi tyytväisiä ollaan. Kiva kuulla, että Samsungit ovat pelittäneet :)

   Poista
 4. No niin, vihdoin valkoinen telkkari! :) Mä olen ollut tosi tyytyväinen valintaani ja en tosiaan valkoisesta vaihtaisi pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, vihdoin ;) On se valkoinen niiiiin tyylikäs!! En usko, että minäkään tästä enää luopuisin.

   Poista
 5. ei hitsi mää en kestä :D Ihan mahtava!!!! Tullu aiemminki puheeks jossain muualla et Suomesta siis saa nykyään muutaki valkosena kuin niitä perus pyykinpesukoneita. :D Täällä EI !!!! Tosi hieno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kerrankin joku asia mitä sieltä ei saa, mutta täältä saa! Yleensä kun homma on juuri toisinpäin :) Kiitos, ollaan kyllä tyytyväisiä hankintaan!

   Poista
 6. Löysin tänne blogiisi Jeminan blogin tv-postauksen kautta. Me hankittiin jokin aika sitten toi sama tv ja myös meillä tv on tuolla tavalla porraskaidetta vasten, jolloin myös tausta näkyy. Valkoisella taustalla on siinä aika suuri merkitys, tekee ilmeestä paljon kevyemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit käymään ja jätit vielä kommentinkin :) Tosiaan hyvä, että telkkari on salonkikelpoinen myös taustan osalta! Ollaan oltu tosi tyytyväisiä töllöön.

   Poista

Kiitos kommentistasi!