keskiviikko 6. elokuuta 2014

Työhuonepohdintaa

Työhuoneemme on jo jonkin aikaa kaivannut kattovalaisinta. Tai jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin itse en kattovalaisimista oikein välitä, mutta mieheni väittää kiven kovaa, että sellaiselle olisi tarvetta työhuoneessa.

Tällä hetkellä työhuoneessa on vain pöytävalaisin, jonka pari ja oikea paikka on oikeastaan olohuoneen/ruokailutilan yhteydessä olevan senkin päällä. Sinne valaisin tuleekin jossain vaiheessa siirtymään takaisin. Lisäksi lipaston päällä on Block-valaisin. Minun mielestäni tämä on ihan riittävä "tunnelmavalaistus" työhuoneeseen, mutta mieheni on eri mieltä.

Block-valaisimen vieressä on myös jättikokoinen kynttilähurrkaani. Sekään ei taida tuoda riittävästi valoa huoneeseen...

Tuolle sivupöydälle minulla on ollut projektina löytää jokin kiva uusi valaisin, mutta en ole nyt kesällä jaksanut uhrata sille ajatustakaan. Toinen vaihtoehto olisi lattiavalaisin pöydän tilalle. Ehkäpä tässä jossakin vaiheessa taas paneudun hommaan :)

2 kommenttia:

 1. Kaunista <3 Kysyisin mistä hurrikaani on ostettu ja onko se jotain merkkiä? Löysin kirpparilta itse samanlaisia 2kpl, mutta en tiedä niistä sen enempää. Samoin haluaisin tietää lisää tuosta ihanasta hopeisesta tarjottimesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra ja kiva kun kommentoit :) Hurrikaani on pelastettu hyvään alehintaan Sokoksen lahjatavaraosastolta muistaakseni toissa joulun aikaan. Niitä on usein ilmestynyt heille juuri talvivalikoimiin. Mielestäni sillä ei ole mitään merkkiä, mutta mm. Riviera Maisonillahan on huomattavan samanlainen hurrikaani ollut valikoimissaan. Tarjotin sitten taas on Zano-nimisestä liikkeestä. Sen mittasuhteet ovat hieman vääristyneet kuvassa, mutta kyseessä on tämä keraaminen tarjotin:
   http://www.zano.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=24_28&products_id=910

   Poista

Kiitos kommentistasi!