torstai 21. elokuuta 2014

Uudistusta keittiöön?

Minulla on jonkin asteinen "ongelma" puupintojen kanssa. Olen jo pitkään haaveillut valkoisista keittiön tasoista, mutta tähän asti olemme kuitenkin tyytyneet olemassa olevaan ratkaisuun, sillä se on varsin hyväkuntoinen ja lisäksi armelias; jokainen leivänmuru tai naarmu ei näy. En kuitenkaan halua kodistamme täysin valkoista, mutta eikös valkoinen taso raikastaisi keittiötä mukavasti? Jäisihän kuitenkin välitilaan harmaat laatat ja lattiahan meillä on tammen värinen jatkossakin.

Ensisijainen valintani olisi varmastikin kvartsitaso, mutta kalliiden hintojen vuoksi emme ole siihen halunneet panostaa - uusittavaa pintaa kun on sen verran paljon. Olemmekin harkinneet vaihtoehtoisesti valkoista laminaattitasoa, mutta ongelmaksi on muodostunut sopivan löytäminen. Yksi mukiin menevän hintainen korkeakiiltoinen taso olisi tiedossa, mutta sen kesto arvelluttaa. Myös fakta, että keittiön kaapin ovet ovat mattaiset, puhuisivat mattatason puolesta. Löytämiemme mattapintaisten tasojen paksuus ei sitten taas käy yksiin tarvitsemamme tason kanssa. Voi mikä savotta tämäkin!

Onko teillä mielipidettä matta/korkeakiiltotason puolesta? Entä vinkkejä paikoista, joista 2,8 senttistä mattatasoa voisi kysellä (hinnat mielellään kohtuulliset)?

6 kommenttia:

 1. Korkeakiiltoinen antaisi minusta kivan raikastuksen ja uskon että käytössäsi taso pysyisi hyvänä, olet niin huolellinen ja pidät kodin siistinä😊 tuisku puhelimella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin minäkin olen miettinyt! Kaipa olen taas tässäkin asiassa ylivarovainen, enkä luota, että taso kestää. Mutta kivan raikastuksen tosiaan toisi.

   Poista
 2. Hei, teillä on nuo Delonghin vedenkeitin ja leivänpaahdin! ite olen haaveillut niistä, Onko ne olleet hyvät ja toimivat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne on kivat! Ja hyvin ovat toimineet. Leivänpaahtimessa ainut puute on, että leipiä ei saa ikään kuin nostettua paahtamisen jälkeen, jotta ne olisi helpot napata paahtimesta. Olen muuten joutunut tilaamaan kyseisen vehkeen UK:n Amazonista, kun tuota valkoista ei ainakaan juuri sillä hetkellä saanut Suomesta.

   Poista
  2. Okei kiitos vastauksesta! oon kattonu tota valkosta pienempää paahdinta, sitä varmaan sais jostain tilattua tai kaupasta :) ne on kyllä niin kauniit! harmi kun nykyiset toimivat ja ovat hyvässä kunnossa, niin mies ei anna ostaa noita! toivoisin että ne hajoisivat ;)

   Poista
  3. Totta, sitä kahden leivän paahdinta varmaankin voisi vielä saada! Sun pitää toivoa synttäri- joulu- tms lahjaksi :) En tiedä saisko kahvinkeittimiä ja leivänpaahtimia oikein eteenpäin kaupaksi esim. huutonetissä...

   Poista

Kiitos kommentistasi!