perjantai 5. syyskuuta 2014

Jane Iredale - City NightsKuva lainattu Jane Iredalen lehdistötiedotteesta

Jane Iredale lanseerasi syksyn kynnyksellä uuden, mielenkiintoisen City Nights -meikkikokoelman, josta kerrotaan lehdistötiedotteessa näin:

"Syksyn City Nights -kokoelma kuvaa syksyn energiaa sekä glamouria. Luomille himmeää portviiniä maustettuna makeilla karamellien sävyillä sekä geelirajauksiin jalokivien hehkua. Huulille ravitsevaa huulipunaa sekä luumunpunaista huulikiiltoa. Näillä olet valmiina arkeen ja juhlaan."

Sain testiin kokoelmaan kuuluvan upean luomiväripaletin. Jane Iredale uudistaa myös pakkauksiaan entistä modernimpaan suuntaan ja tämä paletti onkin varsinainen namupala niin sisältä kuin ulkoa. Päällipakkauksiin tulee myös QR-koodi, jonka skannaamalla pääsee suoraan tuotteen käyttövideoon, kätevää!

Palettiin kuuluu kolme sävyä, joissa kaikissa on runsaasti pigmenttiä. Ne liukuvat luomelle nätisti ja ovat helpot häivyttää. Sävyt ovat juuri sellaiset, joilla saa loihdittua hillityn tai hieman intensiivisemmän lookin. Vihertäväsilmäisenä voin sanoa, että tuo tummin luumuun vivahtava sävy korostaa silmiä upeasti! Käytän sitä ihan päivämeikissä kevyellä kädellä.

Itse en syksynkään tullen välitä tummista huulista itselläni, mutta näillä sävyillä tehdyn silmämeikin kaveriksi sopivat myös nude-huulet hyvin. Jokainenhan voi muunnella kokoelmasta itselleen sopivan meikin! City Nights -tuotteet ovat saatavilla Jane Iredale -jälleenmyyjiltä syyskuussa.

Muutatteko te meikkiä tummempaan suuntaan syksyn tullen?

5 kommenttia:

 1. Smooth Affair on aivan loistava tuote! Hankin sen postauksesi innoittamana. Vihertävä silmäisenä taidan kokeilla tuota luomibalettiakin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletti on ihana! Jane Iredalella on todella loistavia tuotteita.

   Poista
 2. Mitä sävyä käytät BB voiteesta? Uskaltaako sen tilata netistä vai pitäisikö käydä jossain salongissa katsomassa sävy livenä? m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sävy BB7, joka on kivan kellertäväpohjainen ja ainakin mulle passeli siitä syystä. BB-voidehan on aika peittävä, joten sitä kannattaa sitten sekoittaa esim. Smooth Affair -kuultotuotteeseen mikäli haluaa ohuemman version. Melkein sanoisin, että on varmempi käydä testaamassa ennen ostoa, tuo on kuitenkin sen verran arvokas tuote niin ei ole kiva jos tulee hutiostos.

   Poista
  2. No Helsingissä aika keskustassakin löytyy onneksi jälleenmyyjiä!m

   Poista

Kiitos kommentistasi!