sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Lisää säilytystilaa

Suloista sunnuntaita lukijat! Täällä on nakuteltu ja ruuvailtu. Tarvitisimme alakertaan lisää säilytystilaa ja nyt täytyy kyllä myöntää, että menimme siitä, mistä aita on matalin. Päädyimme sijoittamaan portaiden alle valkoisen kuusilaatikkoisen Malm-lipaston. Päälle ostimme vielä pintaa suojaavan ja siistin loppusilauksen tekevän lasilevyn. Nyt yritän vain välttää kiusausta ja olla lataamatta tasoa täyteen kaikkea sisustusroinaa :)


Mikä siinä muuten on, ettei säilytystilaa ole koskaan tarpeeksi? Tai ainakin kaikki olemassa olevat laatikot ja kaapit mitä talossa on, täyttyvät jossakin vaiheessa... Itse tykkään, että on vähän sellaista "varatilaa", aikamoinen ennakoija kun olen. Jos kaikki kaapit pullottavat täysinä on olo jotenkin ahdistava.

Onneksi laatikosto sujahti aika kivasti sille suunniteltuun paikkaan. Tai no, olihan siinä kokoamisvaiheessa vähän mietittävä, miten sen saa tungettua tuonne seinän viereen kun portaikon alla pönöttää tukitolppa... Laatikosto ei muuten ole nyt keskellä seinää, pitäisiköhän se siirtää?

Kirjoittelin muutama postaus sitten keittiön valolistasta ja tosiaan täältä alakerran hyllynkin alta sellainen kurkistaa. Todella kätevä iltavalo!

Tässä vielä näkymä portaikosta alakertaan. Vasemmalla heti portaiden jälkeen on kodinhooitohuone (ovea ei nyt oikein näy), sitten kylpyhuone, WC, makuuhuone ja vaatehuone. Onneksi vaihdoimme aikanaan kylppärin oven lasiseen! Aiemmin tilalla oli lähinnä mökkisaunaa muistuttava, karmiva puunvärinen uksi. Kuka muuten bongaa, mitä WC:n oven kahvassa roikkuu?

2 kommenttia:

  1. Fiksu ratkaisu rappusten alle. Minäkin haluan vaihtaa valkoisen suihku- pukeutumishuoneen oven lasiseksi vaikkei näy kuin suihkuun menijöille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rappusten alus oli oikeastaan ainut järkevä vaihtoehto meillä säilytystilan lisäämiseksi, onneksi laatikosto sopii sinne ihan kivasti! Lasinen ovi tuo ehkä jotenkin sellaista kivaa spa-tunnelmaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!