sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Meikkilaatikko järjestykseen

Olen lykännyt jo muutaman viikon kesävaatteiden pois pakkaamista, se nyt vaan ei houkuttele yhtään. Joskus tällaisilla suhteellisen pienilläkin projekteilla kun on vähän tapana paisua, enkä millään jaksaisi alkaa myllätä koko vaatehuonetta.

Niinpä päätin aloittaa hieman kevyemmällä tehtävällä, nimittäin meikkilaatikon järjestelyllä. Meikkipöytänihän sijatisee vaatehuoneessa, joten ehkä tästä pikkuhiljaa siirryn sitten vaatteiden pariin.

Laatikot alkoivat olla siinä kunnossa, että aina piti penkoa läytääkseen jonkin tietyn tuotteen. Jokaisella purnukalla on kyllä periaatteessa oma paikkansa, mutta aina ne eivät löydä sinne takaisin.


Ylimmässä laatikossa säilytän lähinnä huulikiiltoja ja -punia, rajauskyniä ja ripsivärejä. Tarkkasilmäiset saattavatkin huomata, että tässä laatikossa on vielä jotain ns. normikosmetiikan puolelta, josta en ole vielä luopunut. Muutoinhan meikkini, kuten ihonhoitotuotteenikin, koostuvat luonnonkosmetiikasta.


Keskimmäisessä laatikossa on tilaa luomiväreille. Hupsista, sielläkin on vielä yksi Too Faced -merkin paletti, joka ei siis ole luonnonkosmetiikkaa. Olen säästellyt tätä lähinnä matkustustarkoitukseen sen hyvien värien vuoksi. Paletti on tosi helppo pakata mukaan, eikä luomivärien rikkoontumista tarvitse pelätä.

Alalaatikko on puolestaan varattu pohjustustuotteille, puutereille, sekä kuultovoiteille.

Säilytyslaatikkona toimii Nomess Copenhagenin kolmelaatikkoinen boksi, jonka olen ostanut Stockalta. Yritin etsiä sitä verkkokaupasta, mutta ainakaan tällä hetkellä sitä ei näytä olevan tarjolla, itse tavaratalostahan saattaa löytyä. Laatikko imee sisäänsä juuri tarpeeksi tavaraa, mutta se ei kuitenkaan ole liian massiivinen. Ja jos nyt jokainen putkilo ei ihan suorassa ole, niin ainakin kun pitää huolen, että tietyn tuoteryhmän tavarat pysyvät omassa laatikossaan on suhteellisen helppo löytää etsimänsä.

Missä te säilytätte meikkejä?

2 kommenttia:

  1. Mulla sama homma odottaa - pakata kesävaatteet pois! Ahdistaa vaan se ajatus että sitte ne on jossain toisessa komerossa ahdattuna, viemässä tilaa :D hehe.. Toi kosmetiikka boxi on IHANA <3 Mun meikit löytyy vessan laatikosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku siinä hommassa on kyllä niin ahdistavaa! Mutta sit kun saa pois alta niin on hyvä olo :) Kosmetiikkaboxi on ollut kieltämättä kätevä! Meinasin kanssa jossain vaiheessa laittaa meikit kylppärin laatikoihin, mutta nyt kun on tottunut meikkaamaan luonnonvalossa ei wc:ssä tulisi enää hommasta mitään! Tosin talvella tarvii kirkasvalolampun kun ikkunasta ei tule tarpeeksi valoa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!