sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Hotellimuisto - Fairmont Peking


Muistelin tässä vuoden takaista Kiinan reissuamme ja pläräsin läpi valokuvat. Minulla on tapana napata hotellihuoneestakin kuvia, yritän aina muistaa tehdä sen ennen kuin on asetuttu taloksi ja siisti yleisilme muisto vain.


Hotelleissa on ihan parasta se, että voi asua vähän aikaa kauniin, mutta omasta kodista poikkeavan sisustuksen keskellä. Fairmont Beijing Hotel:ssa* on juuri sopivan kansainvälinen ja klassinen tunnelma höystettynä pienillä itämaisilla vivahteilla, kuten värikkäillä tyynyillä sekä koristeellisella sängynpäädyllä. Silkinsileistä, viileistä lakanoista on varmaan turha edes mainita!

Ja tietystihän ihanaan hotelliin kuuluu myös marmorikylpyhuone! Voi kunpa tällaisen saisi joskus omaankin kotiin... Kylppärissä on myös iso amme, josta valitettavasti ei ole kunnollista kuvaa.


Mukana oli tietysti matkakokoista kosmetiikkaa. Näytepakkaukset ovat kyllä käteviä lyhyillä reissuilla!


Aulabaari on varsin särmikäs sekä väritykseltään että muotoilultaan. Mitä luulet, viihtyisitkö tässä hotellissa?

Leppoisaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Hienolta näytti. Tuo on niin totta, että kuvia on turha yrittää saada sen jälkeen, kun esimerkiksi nelihenkinen perhe sekoittaa pakan. Siivooja-parat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, hotellihuone on sen hetken siisti kun sinne astuu sisään, mutta kun laukut läväytetään auki niin mitään kauniita kuvia on enää turha yrittää ottaa. Mulla onkin joku ihme syndrooma, yritän aina vähän siivota ennen kuin siivoojat tulee ;)

   Poista
 2. Voi miten hienon näköistä! Varmasti viihtyisin ;) täytyypä laittaa korvan taakse jos joskus niille kulmille eksyy :D Fairmont on hyvä! Tuo “omasta kodista poikkeava” on hyvä pointti! Itse viihdyn tosi hyvin kauniisti sisustetuissa hotelleissa tai missä vaan ympäristöissä vaikkei olisi pätkääkään “omaa tyyliä” .. mut nautin siittä kuitenkin ihan täysillä! :) Se on myös virkistävää x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fairmont on kyllä hyvä! Muutamassa olen tainnut käydä. Nyt tarttisi taas päästä johonkin, mutta voi olla, että joudun odottamaan ainakin ensi syksyyn.

   Poista

Kiitos kommentistasi!