tiistai 14. lokakuuta 2014

Koti ja mieli sekaisin

Meillä on menossa tässä taustalla koko ajan pieni härdelli. Uutta tulokasta varten on valmistelut käynnissä ja niitäkös riittää! Eipä silti, vähälläkin kyllä pärjää, mutta minulla on tapana aina uuden aluevaltauksen yhteydessä tutkia kaikki tarkasti ja tehdä lista tarvikkeista, jotka hankitaan. Aloitin sitten helpoimmasta päästä, eli pikkuruisista vaatteista :) Listallani on kyllä paljon asioita ja sitä pikkuhiljaa tässä puran. Hankinnat edistyvät hitaasti mutta varmasti. Aikaakin on onneksi riittämiin, tykkään vaan olla ajoissa liikenteessä.

Ajattelinkin tässä yhteydessä kysyä kiinnostaako teitä vauvajutut ylipäänsä? Mitään mammablogia tästä ei tule, mutta esim. vauvan tarvikkeista, vaatteista jne. voisin kyllä postailla aina välillä. Ja vauvan huoneesta tottakai.

18 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! <3 Kyllä kiinnostaa vauvajutut jossain määrin vaikkei itselle ajankohtaisia olekaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaa vauvajutut, itsellekkin ajankohtainen aihe vaikka suurin osa hankinnoista on keritty jo tehdä :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kiva nähdä mitä pikkuiselle varustellaan!

  VastaaPoista
 4. Oooh mitä kaikkea ihanaa ja pehmoista<3 Todellakin kiinnostaa vauvajutut vaikkei vielä omasta ole tietoakaan x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita juttuja on kiva katsella vaikkei ne tosiaan olisi itselle ajankohtaisia :)

   Poista
 5. Voi, minä en millään jaksa uskoa, että blogisi ikinä pelkäksi mammablogiksi muuttuisikaan! Ei siis hätää vaikka välillä vauvajuttuja postaisitkin ;) Ja aihe kyllä muiden ohella kiinnostaa kovasti vaikka meillä vauvavuosi onkin juuri ohitettu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään :) Aihe tulee olemaan korkeintaan yksi muiden joukossa.

   Poista
 6. No mua ainakin vauvajutut kiinnostaa. :) Mutta saman 'ongelman' kanssa vähän painin, paljon on vauvajuttuja mielessä, mutta oman blogin aihepiiri on niin rajattu, että en oikein tiedä kiinnostavatko ne lukijoita. Mietin myös rinnallaisblogin perustamista enemmän sellaisessa lifestyle-hengessä, mutta kun aika ei meinaa riittää tälle nykyisellekään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! Arvelen, että osaa jutut kiinnostavat enemmän ja toisia sitten vähemmän tai ei ollenkaan. Täytyy yrittää tasapainotella. Kaksi blogia on tosiaan kyllä jo aika työläs kokonaisuus!

   Poista
 7. Vauvajutut eivät kiinnosta yhtään. Tyylikkäiden sisustusjuttujen vuoksi olen blogia säännöllisesti seurannut, ja niitä toivon saavani jatkossakin ihastella. Toivottavasti blogi ei mene pelkäksi mammailuksi, koska silloin minun täytyy valitettavasti lopettaa seuraaminen. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun toit mielipiteesi esiin :) Uskalsinkin arvella, että vauva-aihe jakaa mielipiteitä. Mammablogia tästä ei tule, sen voin luvata sillä Itseänikään ei kyseinen aihe jaksa loputtomasti kiinnostaa. Toivottavasti pysyt matkassa jatkossakin!

   Poista
 8. Oi, paljon paljon onnea! Mammablogia en toivo, mutta olisi ihanaa jos ripauksia vauva-arjesta ja kaikista suloisista hankinnoista jakaisit meidän kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Marika! Pelkän mammablogin pitäjäksi minusta ei missään tapauksessa ole, joten ko. aihe tuleekin varmasti näkymään nimen omaan pieninä ripauksina muiden aiheiden joukossa :)

   Poista
 9. Hei!

  Vauvajutut ripauksin erittäin tervetulleita - juurikin siitä syystä, että uskon sinun pitävän niissäkin oman linjasi/tyylisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin olisi tarkoitus, että blogin yleinen linja säilyy :) Kiitos mielipiteestä ja mukavaa iltaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!