perjantai 24. lokakuuta 2014

Kynttiläkauden avaus

Hrrrr! Nyt on kyllä niin vilakka ulkona, ettei sinne tee mieli juuri nokkaansa pistää. En ole kylmimmän vuodenajan ystävä, joten tästä alkaa hieman haasteellinen kausi. Uggit on kaivettu esiin, samoin kuin lämpimät takit. Pipokin on ollut käytössä jo muutamana päivänä.

Kynttilät ja muut tunnelmavalot ovat alkaneet lisääntyä monissa kodeissa, niin myös meillä. Olen vähän vitkutellut tuikkukippojen esiin ottamista. Ajattelin nimittäin, että syksy jaksottuu jotenkin mukavammin kun tällaisia pieniä kivoja juttuja on vielä takataskussa. Ja myönnettäköön, että olen ajatellut tämän työntävän jouluintoilua vähän eteenpäin. Viime vuonna olin nimittäin jo aika kyllästynyt kaikkiin koristeisiin joulun koittaessa.

Ruusut sain viime viikolla ystävältäni. Hän tuntee selvästi makuni :)


Hopeoitu pikku tarjotin on osoittautunut varsin monikäyttöiseksi. Tämä on hankittu Kultajousesta
parisen vuotta sitten. Olen onnistunut karsimaan jonkin verran tuikkukuppivarastojani ja tarjottimelle mahtuivat kivasti kaikki suosikkini! Taustalla olevat ovat varmasti monelle tutut Tine K:n kupit, keskellä kaksi Riviera Maisonin kupposta ja etualalla jokin tosi tosi vanha, varmaankin Tiimarin kippo.

Kynttilänvalontäyteistä iltaa kaikille ja kivaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Täälläkin poltellaan kynttilöitä aika innokkaasti syys-talviaikaan. Ne luo rauhallista tunnelmaa pimeisiin iltoihin :) Kaivoin myös toissapäivänä pipot ja lämpimämmät takit esiin, kun tuntuu ettei ohuella syystakilla enää pärjää. On jo niin kylmä!

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihanaa tunnelmaa luovat <3 Ja täytyy sanoa, että ihmettelen kovasti porukkaa, joka vielä värjöttelee trensseissä tms. ohuissa takeissa, hui! Mukavaa lauantaita!

   Poista

Kiitos kommentistasi!