tiistai 28. lokakuuta 2014

Snowboots

UGG* / Gabor* / UGG*Näinhän se on, että vaikka kuinka pyristelisi vastaan niin talvi on ovella. Kyllä ne lumikelitkin sieltä tulevat, vaikka itse ainakin nautin täysillä siitä, että vielä on maata jalkojen alla. Se lumen ja jään päällä kävely on jotenkin niin epävarmaa, tosin viime talvina olen varovaisuuteni ansiosta selvinnyt kaatumatta kertaakaan. Ajattelin selvitä tänäkin vuonna :)

Talvikengät ovat mielestäni yksi haastavimpia asioita pukeutumisessa. Olen jo ajat sitten luovuttanut täydellisen tyylin suhteen ja unohtanut piikkikorkosaappaat kaapin perälle talvikelien tullen. Viime talvi meni lähinä UGGeissa*, en nimittäin ole valmis enää tinkimään varpaiden lämpimyydestä. UGGeissa on kuitenkin se huono puoli, että niitä ei viitsi pilata märillä keleillä. Siksipä olenkin alkanut pohtia toisia kenkiä niiden rinnalle. Kehtaisikohan sitä lompsutella valkoisissa lumibootseissa?

Oletteko muuten huomanneet, että UGG* Bailey Button -mallia on saatavana hintaan 205mustana*, harmaana* ja ruskeana*? Yleensähän niistä saa pulittaa lähemmäs 250€!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näin on! Niitä pitää aina olla kaapissa vähintään yhdet, mielellään kahdet :)

   Poista
 2. Nuo ekat valkoset on ihan kivat, niissä varmaan vähän "pitävämpi" pohja kuin uggeissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uggit eivät juu tosiaan ole ehkä ne kaikkein pitävimmät popot!

   Poista

Kiitos kommentistasi!