lauantai 1. marraskuuta 2014

Kultaa ja hopeaa

No niin sain sentään odotettua marraskuun puolelle ennen kuin aloitan jouluhössötyksen. Tosin ajattelin tänä vuonna ottaa ihan maltillisesti niin koristelujen kuin stressinkin kannalta. Joulu on kyllä yleisesti ottaen itselleni iloinen ja nautinnollinen juttu, joten en osaa siitä onneksi niin kovin hermoilla.


Kuvat lainattu hm.com


HM Homen Holiday-kuvasto tipahti postiluukusta muutama päivä sitten ja voi mitä kaikkea ihanaa siellä onkaan! Viime aikoina minulla ei ole ollut kovin kummoisia sisustushimotuksia, mutta nyt alkoi mieli laukata ihanan joulukodin ympärillä. Yllättävää kyllä, kulta ja hopea suloisena (mutta tyylikkäänä!) sekamelskana tuntuu aika hyvältä ajatukselta, vai mitä sanotte? Pitää varmaankin laittaa pieni tilaus vetämään, sen verran kivoja juttuja on nyt tarjolla! Meillä on jo hyvä kuusenalusmatto, mutta jos joltakin sellainen vielä puuttuu niin kannattaa kurkata tämä kaunis yksilö!

Minkä värinen joulu teille tulee?

2 kommenttia:

 1. No pitikin mennä kurkkimaan noita sivuja ja nyt tuli himo tuohon metallikoriin, jos siihen voisi vaikka takkapuita laittaa. Tosin, joku muovi täytyisi pohjalle laittaa estämään puuroskia leviämästä. Kivoja juttuja ja järkevä on myös hinta noissa tuotteissa.
  http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! No sehän se vaarana on kun menee kurkkimaan, että jotain pitää saada :) Tosiaan kivan hintaisia ovat!

   Poista

Kiitos kommentistasi!