sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Luonnollista kauneuttaSain Laveran maahantuojalta testiin uudistuneen meikkisarjan tuotteita. Täytyy sanoa, että varsinkin meikkipohjat sekä vaaleat huulituotteet (joita ei luonnonkosmetiikan valmistajilta ole kovin runsain mitoin saatavana) ovat heikkouteni.

Laveran 2-in-1 Compact Foundation on mukavan kostean tuntuinen iholle levitettäessä. Se peittää mielestäni todella hyvin ja antaa tasaisen, samettisen pinnan. Levittämisen kanssa saa olla suhteellisen nopea, sillä tuotetta on hieman vaikea työstää kun se on hetken aikaa ollut iholla. Kokeilin levittämistä sienellä sekä siveltimellä ja sivellin oli selvästi suosikkini! Tuote asettui iholle paremmin. Itselläni on käytössä tämän tyylinen sivellin. Minulle sopiva meikkipuuterin sävy on 01 Ivory, joka ei nimestään huolimatta ole norsunluunvalkoinen. Sävy on enemmänkin lämmin, vaalea-keskitumma.

Aivan innoissani olen Lavera Beautiful Lips Brilliant Care -huulipunasta! Sävy Frosty Champagne 01 on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N. Olen vuosia marmattanut luonnonkosmetiikan huulipunien sävyistä, jotka useimmiten ovat omaan makuuni aivan liian tummia. Lisäksi huulipunat saattavat levittyä hieman huonosti ja tuntua kuivilta huulilla. Mutta ei tämä! Tuote levittyy lähestulkoon huulivoiteen tavoin ja antaa ihanan kosteutetun tunteen. Se myös sävyttää huulia juuri sopivasti vaaleammaksi, itselläni kun on suhteellisen tumma pigmentti huulissa, mistä en oikein pidä. 

Minulle uutta oli se, että luonnonkosmetiikan puoleltakin löytyy nykyisin kulmageelejä! Lopetin metsästämisen aikoja sitten, mutta kappas, Laverallahan sellainenkin on. Tuote pitää kulmat ojennuksessa antamatta niille koppuraista pintaa. Itse pidän nimen omaan värittömästä kulmageelistä, sillä laitan aina puuterimaisella tuotteella sävyä kulmiin. Haluan siis pitää nämä kaksi asiaa erillään.

Onko teidän meikkipusseissanne joku näistä tuotteista?

6 kommenttia:

 1. Minulla ei mitään noista tuotteista ole, vaikka Laveran kosmetiikasta olen aina pitänytkin. Huulipuna vaikuttaisi kokeilun arvoiselta. :)

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveralla on minunkin mielestäni tosi hyvät tuotteet. Huulipuna on ihana!

   Poista
 2. Kyllä houkuttaa tuo hulkkari! - Saapa nähdä koukuttaako :) !

  VastaaPoista
 3. Olen ollut tyytyväinen Laveran Natural Liquid Foundation meikkivoiteeseen, mutta taidan kokeilla nyt tätä kiinteämpää versiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä mulla onkin tainnut olla vain testeri, mutta muistelen, että peitti hyvin ja kunhan iho on kunnolla kosteutettu niin levittyi nätisti :) Kiva, että luonnonkosmetiikankin puolella alkaa olla valinnan varaa! Tämä kiinteä on näppärä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!