lauantai 8. marraskuuta 2014

Tunnelmavalot + arvonnan voittaja

Viritin verhotankoon taas valot tunnelmaa luomaan. Meillä muuten kaikki tällaiset talvi- ja jouluvalot aina nimenomaan viritetään, ei ripusteta tai laiteta paikoilleen :)

Nämä samat valot ovat palvelleet jo vuosia ja osa lampuista on sammunut, mutta onneksi ne eivät juuri näy, joten kelvatkoon vielä ainakin tämän pimeän kauden yli.

Ihan vielä ei ole amarylliksen aika, joten pakollisena kukkana tällä hetkellä tuttu ja turvallinen orkidea :)

Lilly's ECO CLEAN -arvonnan voitti Niina.  Onnea! Olen laittanut sinulle sähköpostia. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

8 kommenttia:

 1. Kauniit valot! <3 Meilläkin on nyt vihdoin Samsung Smart. :) Täytyy varmaan huomenna kuvailla blogiin. Minkä kokoinen teidän oma on? Onko 40?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei wau, mahtavaa! Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin me, kuvia odotellessa :) Meillä on 46"

   Poista
 2. Mahtavaa, kerrankin arpaonni suosi! :)

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatti osallistua :) Toivottavasti tykkäät tuotteista!

   Poista
 3. Ihanat valot!<3 ja muutenki tosi kiva tunnelma olkkarissa! <3 ja ei voi olla totta :D - mulla on ihan sama tv alusta, joka jäi muuton yhteydessä toimistoon paperien säilytys lipastoksi, kunnes viime viikolla sen raahasin yläkertaan tvn alle :D (täällä vähän vaihtu järjestys olkkarissa jota en oo vielä ehtinyt documentoida) mutta miten en oo aiemmin hoksannut tätä lipastoa vaikka monta kertaa kuvissa vilahtaa! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ooh ihanko totta?? Meilläkin kyseinen taso ollut jo monta vuotta, tuli edellisestä asunnosta tänne ja mitäpäs siitä luopumaan kun sopi mitoiltaankin juuri tähän kohtaan täydellisesti. Jännä nähdä teidän uusi järkkä!

   Poista
  2. haha :D Nyt hoksasin miksen ehkä oo tajunnu tätä lipastoa aiemmin, jätin asentamatta noi vetimet! Eli kokonais ilme on ihan valkonen. Muistan et joku olis halunnu koko lipaston ostaakki pois, mut en suostunut myymään kun se kuitenki oli vielä mieleinen vaikka sille ei varsinaisesti ollu paikkaa! Täytyy koittaa saada kuvia otettua!

   Poista
  3. No sehän selittää asian! Noinkin pieni juttu voi muuttaa ilmettä tosi paljon.

   Poista

Kiitos kommentistasi!