keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Dr. Hauschka hemmottelupaketit

Sain Dr. Hauschkan maahantuojalta testiin kaksi erilaista rasiaa, joihin on pakattu pieniä kokeilu- / matkakokoisia tuotteita. Matkoja meillä ei ikävä kyllä ole tiedossa ihan lähitulevaisuudessa, joten päätin kokeilla näitä namskuja kotioloissa.

Raikkautta ja energiaa -paketti koostuu nimensä mukaisesti ihanan pirteistä sitruuna - sitruunaruohon tuoksuisista vartalotuotteista. Pidän tästä tuoksusta todella paljon ja varsinkin suihkuvoide on aivan ihana! Kirjoittelin siitä aiemmin täällä. Myös vartalovoide pääsi suosikkieni listalle. Mitä tulee käsivoiteeseen, niin tällaisia pikkuruisia käsilaukkukokoja saisi olla enemmän tajolla!

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

    10 ml Sitruuna-sitruunaruoho suihkuvoide
    10 ml Sitruuna-sitruunaruoho kylpyöljy
    10 ml Sitruuna-sitruunaruoho vartaloöljy
    10 ml Sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide
    10 ml Kvitten vartalovoide
    10 ml KäsivoideToinen paketti on nimeltään Harmonia. Sen pääosassa ovat laventelin sekä ruusun tuoksuiset tuotteet. Molempien rauhoittavat ominaisuudet sopivat mukavasti illan suihkuhetkeen. Näistäkin suosikkini on suihkuvoide. Olen aivan sen ihanan kermaisen koostumuksen pauloissa!

Tämä paketti pitää sisällään:

    10 ml Laventeli-santelipuu suihkuvoide
    10 ml Suo-laventeli kylpyöljy
    10 ml Laventeli-santelipuu vartalovoide
    10 ml Ruusu kylpyöljy
    10 ml Ruusu vartaloöljy
    10 ml Ruusu vartalovoide


Paketit ovat myös kivoja lahjaideoita!

Huomasin, että Dr. Hauschkan sivuilla on opas henkilökohtaiseen kehon hoitosuunnitelmaan.  Saman linkin takaa löytyy myös suunnitelmat äideille ja lapsille.

Dr. Hauschka -tuotteita myy esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalo* ja sieltä saa nyt kaikki tuotteet 15% alennuksella 7.12. asti! Harmonia-rasia erikoistarjouksessa 10€*

Voit hakea sinua lähellä olevan  myymälän tiedot täältä tai hoitolan tiedot täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!