lauantai 6. joulukuuta 2014

Havukranssi


Pyysin mittatilaustyönä lähikukkakaupasta ulko-oveemme havukranssin. Viime vuonna sen hankinta jäi väliiin kun lykkäsin tilaamista liian pitkään, joten päätin olla ajoissa tänä vuonna. Aiemmat kranssit ovat kestäneet mukavasti jopa maalis-huhtikuulle asti ennen kuin ovat auringonpaisteen lisääntyessä alkaneet varista. Muovinen kestokranssi olisi varmaankin ihan kätevä, mutta onhan tässä aidossa havussa ihanaa tunnelmaa! Kun meille ei tule aitoa kuustakaan.


Kietaisin kranssin ympärille läpikuultavaa nauhaa sekä tietenkin valot. Kranssin keskelle jäi nyt muina vuodenaikoina ulko-ovessamme oleva "Welcome Friends" -kyltti, se oli niin tiukasti tuettu karhuntarrateipillä että maalit olisivat lähteneet todennäköisesti mukana jos olisin sitä väkisin alkanut riuhtomaan irti. Mutta eipä tuo nyt niin pahasti häiritse. Havupallotkin ovat muuten ihania! Ne tosin heiluvat sitten tuulen mukana, joten tämä kranssi on siinä mielessä "turvallisempi" ratkaisu sisäänkäynnin koristeluun.

Oven vieressä olevalla penkillä on pari lyhtyä. Mukavaa somistella vähän ulkotilojakin välillä :) Mitäs sanotte kranssista? Itse tykkään siitä tosi paljon!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!