lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukoti

Oli kerrankin vähän kirkkaampi hetki niin nappasin heti kameran esiin.


Kuvissa on aika mukava talvinen tunnelma, vaikka lumesta ei ole ulkona tietoakaan.

Meninpä vielä sörkkimään kuusen koristeita ja lisäsin parit pallot sekä tuollaisen hopeaköynnöksen. Mietin onko se vähän mauton ja vanhanaikainen, mutta siitä tulikin aika kiva lisä kuuseen. Stockalla oli muuten jo ainakin torstaina kaikki joulukoristeet 50% alessa!

Joulukuusen mattona meillä on jo monta vuotta palvellut HM Homen hopeinen matto. Kivojen juttujen kanssa saa aina olla nopea, ne kun menevät niin äkkiä kaupaksi!Käyn henkien taistoa amarylliksen kanssa, se ei meinaa millään kukkia, kasvattaa vain varttaan. Tein siinä mielessä virhearvion ostaessani kukkaa, että olisi pitänyt malttaa mieli ja ostaa se jostakin muualta, missä olisi ollut tarjolla jo hieman valmiiksi auki olevia yksilöitä. Toivottavasti muistan tämän ensi vuonna. Pientä edistystä on onneksi havaittavissa, joten jännään aukeaako kukka aatoksi. Tuon pitkän vavan napsaisen ehkä maljakkoon jossakin vaiheessa...

12 kommenttia:

 1. Winter wonderland <3 Ihana joulukoti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heculina! Kultaiset jutut ovat nyt tuolla työhuoneessa, niin täällä olkkarissa vallitsee hopea-valkoinen maailma :)

   Poista
 2. Voi että, tuu koristelee meillekin :-) Apu ois tervetullutta :-) Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nyt vaan reippaasti "joulupallon" hankintaan :)

   Poista
 3. Nyt kuusi on, jos mahdollista, vielä kauniimpi. <3 <3 Harmittaa etten silloin hankkinut tuota kuusenmattoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matto on ollut nappiostos, usein olen liian hidas ja sitten harmittaa :)

   Poista
 4. Voi miten ihanan valkoista ja valoisaa :). Täällä pohjanmaalla on onneksi satanut lunta oikein urakalla. Heti on ihan erilainen joulufiilis kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse en ole yhtään talven ja lumen ystävä, mutta kieltämättä näin joulun aikaan lunta vähän kaipaa, myönnettävä on ;) Kiva, että te saatte nauttia valkoisesta joulusta!

   Poista
 5. Ai että miten kaunista <3 Täällä on muutenkin tapahtunut vaikka mitä sillä aikaa kun oon ollut reissussa! Aivan ihania poustauksia! <3 Kuusi on aivan mahtava! Ja tuo cakestand asetelma - OMG!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tässä lähtikin ihan yllättäen jouluvalmistelut lentoon, vaikka aluksi oli vähän käynnistysvaikeuksia :)

   Poista
 6. Hei, mahtava joulukuusi, mistä tuo on ostettu? Etsin tuollaista slim mallia, mutta en ole vielä löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Yritin etsiä meileistä tilausvahvistusta, mutta en onnistunut löytämään. Jonkun pienehkön sisustusputiikin verkkokaupasta tämän tilasin, en millään saa nyt päähän nimeä. Pahoittelut etten pysty auttamaan, onnea etsintään kuitenkin 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!