tiistai 9. joulukuuta 2014

Sypressi ja muita miniatyyreja


Meille tulee tosiaan sama valkoinen joulukuusi kuin viime vuonna. Kaipasin kotiin myös jotain vihertävää ja elävää, joten aloitin pikkuisesta sypressistä.Tämä minisypressi taisi kustantaa Plantagenissa kokonaiset 6€, vai olikohan ihan karvan jopa alle. Voisi sitä huonomminkin saman rahan sijoittaa. Pallot lisäsin itse kotona.


Taljan olen ostanut niinkin eksottisesta paikasta kuin Biltema. Jostakin luin vinkin, että heillä on aika valkoisia taljoja, monet kun ovat todella keltaisia. Kyllähän tämäkin hieman keltaiseen taittaa, mutta ei häiritsevästi.Sommittelin seinähyllynkin sisällön ihan uuteen uskoon. Kaksi minikokoista, hopeista maljakkoa tilasin The White Compaysta ja pieni rasia löytyi Indiskasta. Olinkin vastaavaa halunnut jo tovin ja nyt tärppäsi kun mamma oli bongannut jostakin esitteestä! Maljakoihin ajattelin laittaa jouluhärdellin jälkeen vaikkapa yksittäisiä ruusuja  Hyllyillä on vähän tunkua kun piti mahduttaa sekaan myös pari joulupalloa, mutta eikös jouluna voi olla vähän runsaampaa lookia sisustuksen saralla :)

2 kommenttia:

  1. Tuo on hyvä taljan väri! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden kanssa saa tosiaan olla tarkkana! Meillä muutama käynyt sovituksessa ja lähtenyt takaisin kun ovat olleet liian keltaisia.

      Poista

Kiitos kommentistasi!