keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Jouluisia fiiliksiä

Täällä aletaan kuulkaa olla jo joulutunnelmissa! Käynnistyminen on ollut hieman aiempia vuosia hitaampaa ja vaatinut asennoitumista, mutta en kuitenkaan halua joulun hujahtavan ohi ihan tuosta vaan. Hauan yrittää nauttia siitä, joulu kun on ehdottomasti vuoden lempijuhlani.

Olen tehnyt jo melkein kaikki jouluostokset, mikä on hyvä, kun katsoo Postin jonoja... Tein aika paljon hankintoja nettikaupoista. Toki kävin myös perinteisesti Stockalla ryysimässä kerran. Teettekkö te mielummin jouluostokset netissä vai myymälöissä?

Kultahopeiset namskut siirtyivät omalle pöydälleen sohvan viereen. Tosin ne joutuvat kyllä kohta tekemään tilaa kuuselle.Tänään illalla on White On Whiten aka Suomen Riviera Maisonin kanta-asiakasilta pikkujoulujen hengessä! Saas nähdä pääsenkö sieltä ulos pelkkien valokuvien kera ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo namut. <3 Minä tilaan lähes kaikki joululahjat netistä. Oioi! Oispa mahdollisuus päästä tuollaisiin kantisiltoihin, mutta ei täällä meillä päin ole koskaan mitään. Odotan jo innolla kuviasi. :) (Ja niitä ostoksia.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettiostokset on vaan niin käteviä! Joskus tosin pitää päästä hypeltämään esim. sisustustavaroita ihan livenä. Väsytti eilen ihan mahdottomasti, mutta jaksoinpa kuitenkin mennä kantis-iltaan. Postaus tulossa tällä viikolla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!