maanantai 22. joulukuuta 2014

Tähtikoristeet

Toivottavasti ette vielä ole kurkkua myöten täynnä joulukuusta :) Lisäsin nimittäin viime viikon aleista ostamani tähtikoristeet muiden jatkoksi. Nyt alkaa oksat olla niin täynnä, että eiköhän koristelut ole tältä erää tässä.Toivottavasti paketit sentään mahtuvat vielä kuusen alle!

Ensi vuoden ostoslistalla on uudet joulukuusen valot, joissa on mahdollisimman valkoinen valo ja enemmän lamppuja kuin nykyisessä nauhassa. Nämä samat valot olivatkin aiemmin syksyllä olohuoneen koristuksena roikkumassa verhotangosta.

Mukavaa maanantaita! Muistakaa, että tontut kurkkivat ;)

4 kommenttia:

 1. Kauniille näyttää ja nuo valkoiset silkkiverhot on niin ihanat, oliko sulla tässä välissä olkkarissa jotkut muut verhot?
  Minä tilasin kuuseen LEDit jostain ulkomailta, lamppuja on tosi paljon väri on kylmä, kirkas valkoinen, en harmikseni muista mistä nuo valot hommasin,sillä tilasin ne vuosi sitten, mutta tuolloin en ehtinyt saamaan niitä jouluksi. Oikein hyvää ja onnellista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä meillä on koko ajan ollut nämä samat valkoiset verhot. (Aiemmin oli harmaat ja tummanharmaat, mutta siitä on jo toista vuotta aikaa.) Valojen sävyn kanssa saa olla todella tarkkana, nyt valikoimat ovat jo aika vähissä kun vilkkain sesonki lähenee loppuaan. Täytyy perehtyä asiaan viim. ensi syksynä. Kiitos samoin sinne ihanaa joulun aikaa ♥

   Poista
 2. Hei! Ihanat nuo tähdet! Sekä roikkuvat,että latvatähti. Muistatko mistä olet ne ostanut? Olen etsinyt vastaavia mutten ole löytänyt mistään. :/ Kiitos jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Latvatähden ostopaikkaa en kyllä muista, siitä on jo useampi vuosi. Muut tähdet ovat Stockalta :) Hyvää joulua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!