perjantai 19. joulukuuta 2014

Valkoinen joulupuu

Tässä jotenkin kävi sitten niin, että suurista suunnitelmista huolimatta jätin kultaiset koristeet pois kuusesta. Tämä valko-hopea kokonaisuus näytti niin rauhalliselta, etten raaskinut rikkoa sitä.

Ilman noita hopeanharmaita palloja kuusi olisi kyllä liian valju, joten hyvä, että niitä tuli hamstrattua Stockalta. Luonnossa ne tulevat vielä paremmin esiin. Hopeiset porot ostin viime vuonna aleista, joten ne ovatkin nyt ensimmäistä kertaa kuusessa.Koristeet sinänsä ovat suurimmaksi osaksi vanhoja, kolmisen (isoa) laatikkoa niitä onkin tullut tässä kerättyä. Puolustaudun sillä, että valitsen aina enimmäkseen isokokoisia palloja, joten niiden säilytykseen nyt vaan vaaditaan vähän tilaa.Toisaalta tykkään myös siitä, että kuusi on koristeltu aika runsaasti.

Olohuone alkaa olla jouluisessa asussaan valmis, mitä tykkäätte? Nyt voi sitten vain odotella rauhassa pyhien saapumista. Lahjatkin ovat kutakuinkin paketoituina ja koti siistissä kunnossa, olin nimittäin tilannut maanantaiksi joulusiivouksen oikein ammattilaisten suorittamana :) Suosittelen!

Mukavaa viikonlopun alkua lukijoilleni!

2 kommenttia:

  1. Wau! Ihana kuusi! <3 Pakko kans hankkia ensi jouluksi vähän isompia palloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Isot pallot ovat kyllä kivoja, niillä saa näyttävyyttä helposti! Odottelen jo teidän kuusen "julkistusta" :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!