sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Viikonlopun juhlailta

Tein poikkeuksen tämänhetkiseen aika tarkkaan ruokavaliooni ja otin eilen illalla hieman rennommin. Halusin juhlistaa itsenäisyyspäivää perinteisen linnanjuhlastudion muodossa ja vaatihan se jotakin hyvää kyytipoikaa.


Olen vannoutunut kerrosvatien kannattaja ja värkkäämäni cocktailpalat näyttivätkin tähän kolmikerroksiseen vatiin aseteltuina aika kivoilta. Tulee heti juhlava tunnelma!Yritin välttää ylilyöntejä ja pysytellä kohtuudessa. Alatasolla oli kurkkua ja selleriä dipattavaksi sekä ruisnappeja tuorejuustolla ja kevytmetwurstilla. Keskitasolla puolestaan pikkuisia suolarinkeleitä sekä Valion Ritari-juustoa. Ylätasolla sitten muutama pala suklaata.
Ikkunalautoja meillä ei ole, joten kaksi kynttilää sai palaa ruokpöydällä.

Olipa kiva keskittyä oikein kunnolla illan pukuloistoon ja kampauksiin! Mieskin viihtyi telkkarin ääressä ennätykselliset 2,5h. Lieneekö tarjoiluilla ollut vaikutusta asiaan ;) Kuka oli mielestänne linnan kuningatar? Itse tykkäsin kovasti mm.. Jaana Pelkosen tyylistä, kuten useana muunakin vuonna.

2 kommenttia:

 1. Täällä oli myös tietty lohileivät ja mangosalaattia sekä "vaakataso"-katsomo! Pari ihanaa nudepukua ainakin jäi mieleen!
  p.s. näkevätkö silmäni oikein: nappulakantinen kippo? m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika yllättävät tarjoilut :D Siis katotko sä jollain suurennuslasilla näitä kuvia, heh! Hyllyllä nimittäin saattaa olla purnukka...

   Poista

Kiitos kommentistasi!