keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Olen jo elänyt osittain vuodessa 2015 ja nytkin otsikkoon meinasi lipsahtaa väärä vuosiluku, vaikka vielä on tarkoitus muistella kuluvaa vuotta. Vuosi 2014 on ollut toisaalta hyvinkin raskas, mutta myös täynnä toivoa tulevasta. Sitä kai elämä on, sekoitus hyvää ja huonoa. Sisustaminen ja kodin laittaminen sen sijaan on ja pysyy. Alkusyksystä fiilis oli hieman kadoksissa, mutta onnekseni huomasin sen palautuneen entistä voimakkaampana kun pimeä vuodenaika alkoi puskea päälle.

Tammikuussa jahtasin amerikkalaista tunnelmaa kotiin ja uudistin kodin tekstiileitä, muun muassa mattoja ja tyynyjä. Tein pari alelöytöä ja hengailin vain kotosalla.

Helmikuussa olohuoneen seinälle tuli uusi hylly. Piipahdimme myös Lontoossa.


Maaliskuussa Kelly Hoppen -tyyli alkoi vallata tilaa kodistamme entistä enemmän. Myös makuuhuone sai siitä osansa. Kävin myös Helsinki Day Spassa sekä Cobellon outletin avajaisissa.


Huhtikuussa pääsiäinen näkyi sisustuksessa aika pienin yksityiskohdin. Kevät alkoi hiipiä mieleen ja kotiin. Avasimmepa jopa parvekekaudenkin.


Toukokuussa pääsimme reissuun, tällä kertaa Kyprokselle. Mielikuvat ja odotukset saaresta olivat jotakin aivan muuta kuin todellisuus, mutta olipa meillä kuitenkin oikein hyvä matka! Juhlimme myös 1-vuotishääpäiväämme.


Kesäkuussa pihatohinat olivat täydessä käynnissä, hieman viileistä säistä huolimatta. Ripottelin kotiin simpukoita ja testailin muutamia kosmetiikkatuotteita.


Heinäkuussa pideltiin hellettä. Omaa oloani ei helpottanut yhtään pieni pahoinvointi, joten keinoja oli keksittävä. Jääteejuoma olikin kesän suosikki. Syntymäpäiväaamunani heräsin yllätysaamaiselle.


Elokuussa uudistimme pitkän harkinnan tuloksena tv:n. Täytyy sanoa, että oli aivan nappiostos! Pohdin myös työhuoneen ja keittiön tilannetta.

Syyskuussa totesimme tarvitsevamme hieman lisää säilytystilaa ja portaiden alle hankittiin laatikosto. Järjestelin myös meikkilaatikkoa. Viimeisiä kesäisiä päiviä vieteltiin parvekkeella.


Lokakuussa olikin aika avata kynttiläkausi. Järjestelin meikkipöytää ja siivosin ekologisesti.


Marraskuussa sain sisustuksen ohella tehdä myös muunlaisia puuhasteluja. Aloimme kaivaa esiin jouluvaloja ja muita tunnelmanluojia.


Joulukuu olikin yhtä joulua! Joulukuusta, pikkujouluja, ovikoristetta ja asetelmia.. Pikkuhiljaa keräilen kaikki krumeluurit pois odottamaan ensi vuotta. Sypressikin on jo luovuttanut, joku on nimittäin unohtanut kastella sitä...

Millainen vuosi teillä on ollut? Mitä jäät kenties kaipaamaan ja mitä toivot uudelta vuodelta?

2 kommenttia:

  1. Mun uusi vuosi tuo uusia juttuja, odotan innolla! Sydämen rohkeutta uuteen vuoteen ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!