maanantai 5. tammikuuta 2015

Inspiraatio vuodelle 2015

Nämä kuvat toimivat minulle tällä hetkellä vahvana inspiraation lähteenä sisustuksen suhteen. Onkohan tässä tosiaan taas kyseessä se perinteisesti vuoden vaihteessa iskevä uudistumisen tarve?


Lähinnä värimaailma on se, mihin huomioni on kiinnittynyt. Äkkiseltään katsottuna näissä kuvissahan ei ole mitään ihmeellistä, kaunis vaalea sisustus. Mutta kun aloin miettä millä tavoin se eroaa meidän kodistamme, löysin aika monta seikkaa. Meillä ei ole tällä hetkellä esillä juuri muuta kuin valkoista ja hopeanharmaata, kontrastit puuttuvat kuten tässä postauksessa kävi ilmi. Okei, ihan kaikki ei ole valkoista, sillä ruokapöydän tuolit ovat oikeastaan kitin väriset. Ne ovat kuitenkin niin vaaleat, että menevät ainakin valokuvissa valkoisesta jos ei osaa etsiä tuota värieroa. Pieni muutos on nyt selkeästi paikallaan.
 
Onko siellä muita, joilla on tarvetta uudistaa kotia tai muuten elämää uuden vuoden kynnyksellä?

6 kommenttia:

 1. Ihania, kutsuvia ja kotoisia inspiraatiokuvia. Varsinkin tuossa ensimmäisessä kuvassa on juuri sellainen tunnelma, joka itseäni kovasti viehättää. Ja täällä ainakin on huomattu että uusi vuosi taas oikein sytytti sisustuskärpäsen ja kaipaan kovasti jotakin uudistusta kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En meinaa saada silmiäni irti näistä kuvista :) Mietintämyssy on ahkerasti päässä oman kodin osalta. Kyllä tässä vuoden vaihtumisessa joku ihme juju on kun tekee mieli tehdä muutoksia! Hyvää alkanutta vuotta ja suotuisia sisustustuulia teillekin :)

   Poista
 2. Minulla ei ole sen suurempia kotiin liittyviä unelmia kuin se, että saisin toiselta paikkakunnalta työpaikan tänä vuonna ja pääsisimme muuttamaan. Samalla vaihtuu asuntokin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinähän on jo kaksi todella isoa muutosta! Pidän peukkuja, että saat haluamasi työpaikan :)

   Poista
 3. Tiedän just miltä susta tuntuu :D mulla on vähän samaa kamppailua. Tekis mieli tuoda vähän väriä mutta mitä ja miten ja vielä niin että sitä jaksaa itse katsella pidempäänkin x) Jotain haluaisin muuttaa mutta kuitenkin niin että vaalea säilyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varsinainen ongelma :) Katsotaan mitä saan aikaiseksi, tuskin kovin dramaattista muutosta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!