keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Särmikkäämpi tv-taso

Tv-taso on kyllä ihan sama vanha, mutta somistin sen vähän eri tavalla. Uskaltauduin jopa hankkimaan tummanharmaan ruukun ainaisten hopeisten tilalle. Loppiainen sujuikin täällä ideoiden ja sisustellen, pakkaset pitivät huolen siitä, ettei meikäläinen viitsinyt juuri ulkona liikkua.

Tätä lyhtyä katselin jo pikkujouluaikaan White on Whitessa, mutta jätin sen hyllyyn. Epäröin, onko se sopiva kotiimme laisinkaan. Koko joulun se kuitenkin pyöri mielessä ja ryntäsin heti kauppojen auettua etsimään sitä. Jäljellä oli yksi ainut kappale, josta sai vielä 10% alen. Kyllä kiitos, lyhty minulle! Joku noissa ohuissa reunoissa viehättää, samoin kuin siinä, että koko yläosakin on lasia.

Tv:n molemmilla puolilla on nyt tavaraa, mutta mielestäni taso ei näytä liian täyteen tungetulta kun esineet ovat selkeitä. Pientä muutosta on havaittavissa myös muualla olkkarissa, lisää kuvia tulossa!

Mitä te puuhasitte loppiaisena?

9 kommenttia:

 1. Lyhty on tosi söötti! Ja hyvä pari ruukun kanssa. Minä haluaisin uuden tv-tason, että saisin telkkarin vierustoille somisteita :) Nykyinen taso on myynnissä, mutta ei ole mennyt kaupaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin siinä käy kun on vähän vapaata tasoa, että se pitää heti sisustaa :D Mutta telkkarihan ei sinänsä mikään kaunis elementti ole, joten mielestäni on ihan ok että tv-tasolla on jotain muutakin, jotain kaunista. Toivotaan, että haaveesi uudesta tv-tasosta toteutuu pian!

   Poista
 2. Nyt tuli Hyvää Särmää!!

  VastaaPoista
 3. Ruukku ja lyhty on tosi kivat! Ihan niinkuin aina ollutkin siinä!! Mulla on kans parin lyhdyn metsästys menossa, samaiselle tasolle :D Ja tuo valkoinen tv, AH! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmä vaati vähän totuttautumista, mutta kyllähän ne siihen istuu :) Millaisia lyhtyjä metsästät?

   Poista
 4. Haluaisin löytää yhden aika korkean lyhdyn ja samaan sarjaan sit vähän lyhyemmän. Mutta molemmat saisi olla aika kookkaita kuitenki. Tähän asti vastaan on tullut vaan niitä korkeita versioita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!