keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Sivupöydän sisustukset

Sivupöydälläkin on tapahtunut jotain. Käväisin ostamassa valaisimiin uudet, harmahtavat varjostimet. Nyt tämäkään nurkkaus ei ole enää täysin valkoinen. 

Onpa kumma miten pientenkin asioiden muuttaminen voi piristää! Eihän täällä nyt mitään kovin suurta ole tapahtunut, mutta niitä joulusomistuksia tuli kyllä katseltua ihan tarpeeksi kauan, joten ruusut ja valokuvat tuntuvat oikein raikkailta. Monissa blogeissa on näkynyt jo varmoja kevään merkkejä, nimittäin tulppaaneja. Itse olen tehnyt päätöksen olla ostamatta niitä, sillä ne eivät kokemukseni mukaan pysy kovin montaa päivää hyvänä. Kauniitahan ne silti ovat enkä pistäisi pahakseni, jos niitä vaikka lahjaksi joskus saisin ;)

Ensi kerralla ehkä sitten joku värikkäämpi ruusukimppu?

8 kommenttia:

 1. Kaunista! Mistä ostit varjostimet? Itsellänikin hakusessa harmaat varjostimet yöpöydälle, mutta en ole löytänyt täydellisiä. Ostin perjantaina tulppaani-kimpun ja vielä tänään tiistainakin ovat kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varjostimet on Ikeasta, näistä itse asiassa tulossa vielä tarkempaa juttua. En jaksanut etsiä, niin oli tällainen helppo ratkaisu kun tulivat vastaan :) Tulppaanit on kyllä tosi kauniita, mun mielestä leikkokukkien kuitenkin pitäisi kestää viikko hyvänä!

   Poista
 2. Hyvältäpä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja harmoonista <3. Tosi kauniit valaisimet! Tervetuloa tutustumaan myös minun blogiini kun ennätät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Kävinkin jokin aika sitten kurkkimassa ihanaa verantaanne, täytyy tulla taas vastavierailulle :)

   Poista
 4. Kaunista! Tosi hyvä sävy varjostimissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pieni asia, mutta kiva muutos kuitenkin :) Mukava välillä irtaantua pelkästä valkoisesta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!