sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Tammikuinen olohuone

Olen yrittänyt hiukan herätellä olohuonetta eloon talvihorroksesta. Kokovalkoisen sisustuksen keskelle piti saada jotakin uutta, ettei elämä käy ihan liian tylsäksi sisustuksen suhteen.

Kovin villiksi en uskaltanut heittäytyä ja venkslasin tyynynpäällisiä sekä muita rekvisiittoja edestakaisin moneen otteeseen. Kun silmä on tottunut valkoiseen ripauksella hopeanharmaata, on yllättävän vaikeaaa tuoda tilaan jotakin muuta.

Kaikki näytti aluksi pelottavan tummalta, etenkin harmaa kukkaruukku ja vielä violetilla orkidealla! Tämä vilahtikin jo aiemmassa postauksessa. Nyt kun se on nököttänyt tv-tasolla hetken, niin oikeastaan se ei olekaan hassumpi! Näistä kuvista vasta huomaan, ettei se olekaan niin radikaali elemetti kuin olin kuvitellut...Nojatuoliinkin laitoin taupen sävyisen tyynyn antamaan hieman väriä. Kuvia olohuoneen viimeaikaisimmista staileista voit kurkata esim. täältä, täältä ja täältä. Luonnossa muutos tuntuu suuremmalta kuin näissä kuvissa...

Mitä sanotte, muuttuiko olohuoneen ilme yhtään? Vai oliko tämä liian varovainen muutos?

4 kommenttia:

 1. Kyllä se vähän on muuttunut, eikä ollenkaan hassumpaan suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varovaisesti tuli aloitettua, voihan tästä sitten vielä edetä pidemmälle jos uskaltaa ;)

   Poista
 2. Ihana toi kuva, jossa auringonvalo kohtaa seinän. Muutos on kiva, vaikkei suuri olekaan :) Mutta pienet kivat asiatkin osaavat olla joskus suuria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aurinkokin välillä pilkahtelee. Tekisi mieli koittaa vielä tummempaa mattoa, mutta taitaa mennä muutos liian isoksi siinä vaiheessa! Ehkä jos lattia olisi valkoinen...

   Poista

Kiitos kommentistasi!