perjantai 2. tammikuuta 2015

Vauvan huone edistyy

Entiseen työhuoneeseen on tullut jo jonkin verran muutoksia. Laitoimme hyvissä ajoin ennen joulua vauvan kaappia hieman kuntoon. Vaatteet ovat sen verran pikkuruisia, että kaksi vaatetankoa mahtuu päällekkäin ja silti jää vielä säilytystilaa mukavasti ylähyllylle sekä lattiatasoon.

Ylemmässä tangossa roikkuu lyhyempiä huppareita, neuletakkeja jne. kun taas alemmassa on paikka haalareille ja muille pidemmille vaatteille.

Vauvan tavaroille tarvittiin myös laatikkotilaa, joten siirsimme muita kamppeita alakertaan portaiden alla sijaitsevaan laatikostoon. Lipaston päällinen on vielä raivaamatta.

Aivan pienimpiä vaatteita ei ole kovin paljon, seuraavia kokoja on hieman enemmän. Vaatteet ovat laatikoissa tietysti koon mukaan. Vielä on pieni vuori kodarissa odottamassa pesua.

Huoneeseen on myös tullut verhot. Halusin jatkaa muun asunnon linjaa, joten päädyimme Villa Stockmannin silkkiverhoihin*. Silkkiverhojen takana on kunnollinen pimennysverho, kuten meidän makuuhuoneessammekin. Vauvan sänky koottiin eilen, siitä tulossa kuvia myöhemmin :)

16 kommenttia:

 1. Aivan ihania pieniä vaatteita, tervetuloa babyblue <3

  VastaaPoista
 2. En Kestä!!!! Ovat Ihania!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne käsittämättömän pikkuisia ja suloisia :)

   Poista
 3. Oih mitä pikkuruisia vaatteita. <3 Tulee varmasti ihana huone pikkuiselle. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toivoa, että vauva viihtyy <3 Hauska välillä järkkäillä jotakin ihan totaalisen erilaista kuin yleensä. Kiitos samoin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Katsotaan miten kauan vaatteet pysyvät näin hyvässä järjestyksessä :) Täytyy nyt fiilistellä varastoon.

   Poista
 5. Voih, näitä kuvia olenkin odotellut! Ihania!

  VastaaPoista
 6. Oih <3 Tuli jotenkin niin nostalginen fiilis näistä kuvista! :) Muistan tuon ajan kun odoteltiin vauvan syntymää kuin kuuta nousevaa ja järjesteltiin kaappeja ja vaatteita.
  Kullanarvoisena vinkkinä sellainen että esim. Lindexin ja KappAhlin koot vaihtelevat jonkin verran, meillä oli myös kokojärjestyksessä vaatteet (50-68cm) mutta nyt olen huomannut että monet vaatteet jääneet käyttämättä kun ovat olleetkin pienempiä kuin esim normi 56cm!
  Okei, itsehän sekosin vauvanvaate-ostoksissa täysin ja samalla tiellä ollaan kyllä edelleen, hah.. :D
  Milloin teidän pikkuisen on aika syntyä? <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eipä teilläkään ole vielä kauaa kulunut aikaa tästä samasta tilanteesta <3 Huomasin myös, että kokolappuja ei kannata tuijottaa sokeasti, samankin merkin sisällä vaatteiden koot saattavat hieman vaihdella. Kyllähän noita vaatteita ja muita vauvajuttuja on ihana hypistellä, enpä olisi uskonut vielä vaikkapa vuosi sitten, että tulen sanomaan näin! Vauvaa odotellaan vielä parisen kuukautta.

   Poista
  2. Hihi, niin sitä vaan ajat muuttuu :) On tämä vauva-arki vaan niin kullan kallista, en vaihtaisi hetkeäkään! Paljon voimia ja tsemppiä loppumetreille, pian on teilläkin oma pienokainen sylissä <3

   Poista
 7. Apua miten suloisia vauvan juttuja <3 tahtoo itsellekkin kaapillisen pehmoisia haalareita x) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no löytyisiköhän aikuisillekin nallehaalareita...? Kyllä varmaan ainakin sieltä teiltä päin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!