keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Vauvanhoitopiste

Vauvan huone sijaitsee yläkerrassa, joten on luontevaa, että myös hoitopöytä on siellä. Kodinhoitohuoneessa (alakerrassa) olisi ollut sille oikein hyvä paikka, mutta jätimme sen pois laskuista käytännön syistä.Halusin pitää kiinni myös siitä, että hoitopöytä ei sijaitse vauvan huoneessa, ihan vain minimoidakseni mahdolliset "vahingot". Ehdimme jo ostaa seinään kiinnitettävän pöydän, mutta asennusvaiheessa tuli sen verran epäröintiä ja hankalia juttuja vastaan seinämateriaalin vuoksi, että päätimme unohtaa koko jutun. Nyt siitä on muistona isot reiät kylppärin seinässä.


Haastetta ja päänvaivaa aihetti varsin pieni tila, johon hoitopöydän oli mahduttava. En henkilökohtaisesti pidä kasaan taitettavista hoitopöydistä, joten oli hieman hierottava aivonystyröitä. Päädyimme monen mutkan kautta hankkimaan hoitopöydän Ikeasta ja mies sitten kavensi ja madalsi tekeleen sopivan kokoiseksi, jotta saimme sen pujahtamaan kylppärissä olevan tason alle jättäen kulkutilan vapaaksi.Hoitopöytä luonnollisesti vedetään ulos tason alta aina kun sitä käytetään.

Hoitopöydän puunväriset osat maalattiin tietysti valkoisiksi. Oman jännitysmomenttinsa toi hoitoalustan etsiminen, mutta onneksi Vaunuaitta pelasti ja sieltä löytyi puhallettava alusta. Se on juuri passeli tähän vain 43cm leveään pöytään.

Vauva on vallannut jo toisen peilikaapin kokonaan. Vaipat, kosteuspyyhkeet ja voiteet ovat hyllyillä odottamassa.

Mitä kaikkea muuta pitäisi olla käden ulottuvilla? Entä mitä pidätte lopputuloksesta?

4 kommenttia:

 1. No nyt sit vaan VAUVA puuttuu tuosta patteristosta!

  VastaaPoista
 2. Siellä aletaan olla aikalailla valmiita :) Jännittävää kyllä! <3 Käytännölistä ja ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on kuin onkin valmiina, jännäksi menee homma <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!