sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ovi auki kevääseen

Muistatteko tv-mainoksen, jossa sanotaan: "Avaa ovi kevääseen, hae kimppu tulppaaneja"? Minulla ei ole käsitystä, onko sitä näkynyt vielä viime vuosina, mutta monta vuotta se tuli aina keväällä! Siitä onkin jäänyt päähän tuo lause, joka tulee mieleeni aina kun näen tulppaaneja.

Täälläkin on nyt sitten ovi auki. Ystäväni nimittäin ojensi minulle yllättäen perjantaina nämä ihanat hennon vaaleanpunaiset tulppaanit käydessään meillä. Taidan tykätä näistä jopa enemmän kuin ihan vitivalkoisista ja se on paljon se.

Täällä vietellään rauhallista sunnuntaita, mitäpä sitä juuri muutakaan ruhtinaallisten neljän tunnin yöunien jälkeen... No, ehkä ensi yönä paremmin.

Mitä te olette puuhailleet viikonloppuna?

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanan värisiä tulppaaneja. Kyllä ne vaan on aina niin kivoja kotona!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne! Ja näillä hempeilläkin väreillä saa kotiin sitä jotain.

   Poista
 2. Nuo ovat kyllä ihanimmanvärisiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita ovat tosiaan <3 Valkoinen tuntuu jotenkin vähän tylsältä tällä hetkellä, vaikka ihania nekin ovat.

   Poista
 3. Kauniita!<3 Tulppaanit ovat ehdottomasti kevään merkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä ei kyllä pääse mihinkään :) Vauhdittaisikohan vähän kevään tuloa, jos ostaa joka viikko tulppaaneja...?

   Poista
 4. Olit laittanut kivan kehyskokoelma kuvan home white home blogiin, mistähän tuollaisia kuvakehyksiä saisi : )? Kiva tuo pikkuinen yöpöytä myös, sellainenkin olisi ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kehykset ovat yllä ihania! Hmm...suoralta kädeltä en osaa ohjata mihinkään tiettyyn kauppaan, Etsy.com:ssa niitä ainakin on, mutta muistaakseni monet eivät toimita Suomeen :( Yhdessä kodissa näin kehyskokoelman ja omistaja oli kerännyt ihan normaaleita eri värisiä ja mallisia kehyksiä milloin mistäkin ja maalannut kaikki spray-maalilla valkoisiksi. Taustahan jää sitten käyttämättä, mutta nehän voi jemmata jos joskus haluaa kehykset ihan perinteiseen käyttöön :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!