keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Peilikaapin kätköissä

Innostuin järkkäilemään peilikaappia ja karsimaan sieltä turhat pois. Tämä kaappi ei ole kaikkein kätevin, sillä hyllyille ei mahdu ollenkaan vartalovoiteet, hiustenmuotoilutuotteet ja muut korkeat putelit. Ne olen joutunut sijoittamaan toiseen kaappiin, johon voit kurkata tässä vanhassa postauksessa.

Kasvojenhoitotuotteet sen sijaan pitävät majaa tässä kaapissa. Järjestelyn jälkeen sinne jäi jopa hieman vapaata tilaa! Suihkussa on tietenkin joitain kuorintavoiteita ja meikinpoistotuotteita, jotka on kätevintä pitää siellä.

Vaihdoin vanulaput ja -puikot vähän isompiin purkkeihin, sillä niitä kuluu aika paljon enkä jaksa jatkuvasti olla täyttelemässä kippoja. Keskikokoinen purkki on vielä tyhjillään, mutta kaavailin sinne esim. näytepakkauksia sun muita pieniä tarvikkeita.


Hyllyltä voi muuten bongata jo viime vuoden puolella maahantuojalta saamani luomulaatuisen Born To Bio risiiniöljyn, jota olen käyttänyt orjallisesti joka ilta silmäripsiini. Itse asiassa jouduin marraskuussa epäonnisen ripsipermanentin uhriksi ja sen seurauksena ripseni olivat aivan käkkärällä ja todella hauraat. Aika on varmasti tehnyt tehtävänsä ja uudet ripset ovat kasvaneet jo tilalle, mutta tykkään kosteuttaa niitä tällä tuoksuttomalla öljyllä. Samalla kun hoidan ihoa, miksen myös ripsiä :) Huomasin juuri, että risiiniöljyä voi käyttää myös mm. huuliin, taidankin kokeilla sitä seuraavaksi niihin!

2 kommenttia:

  1. Käytin säännöllisesti risiiniöljyä ripsiin, ja huomasin, että ripset vahvistuivat huimasti. Pitäisi aloittaakin sen käyttäminen taas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se munkin mielestä hyvältä tuntuu ripsille! Ja tykkään kun on ihan luonnollinen tuote eikä mikään myrkkyseerumi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!