keskiviikko 25. helmikuuta 2015

PyykkikoriNyt lähennellään ehkä kuivinta aihetta ikinä, mutta joka kodissahan on pyykkikori, joten miksi ei? Kauas on päästy niistä ajoista, kun ensimmäisessä kodissani pyykkikorina toimi Ikean sininen kassi, joka oli sullottu kuitenkin esteetikon silmien alta sängyn alle piiloon. (Sanokaa, etten ole ainoa, joka on kyseiseen ratkaisuun turvautunut...!)

Jollakin sivustolla tuli taas vastaan kivannäköinen pyykkikori ja jäin selailemaan erilaisia vaihtoehtoja, joita näyttää olevan tarjolla pilvin pimein. Pyykkikorit eivät onneksi enää ole niitä 80-luvun muovisia kamaluuksia, vaan vilpittömästi voin sanoa, että eteeni osui todella monta kaunista pyykkikoria! Pyykkikorikin voi siis olla kaunis. Monet sisustusmerkit, jotka tunnen ihan muista tuotteista, valmistavat myös näitä hyvin arkisia kapistuksia ja ovat onnistuneet tekemään niistä sisustuselementin. Mainittakoon tässä nyt esimerkkinä vaikkapa tanskalainen House Doctor.

Tovin haaveiltuani muistin, että ainiin, eihän meillä ole tarvetta uudelle pyykkikorille. Ja jos totta puhutaan, ei minulla ole aikomustakaan vaihtaa hyväksi havaittua systeemiä uuteen, vaikka kauniimpiakin vaihtoehtoja olisi valittavana. Pyykkijärjestelmämme syntyi hieman vahingossa edellisessä kodissamme, jossa vaatekaapeista jäi yli yksi Ikean Antonius -korisysteemi. Niinpä se siirtyi siivouskaappiin ja on seurannut meitä tänne nykyiseenkin kotiin. Pyykit voi kivasti lajitella väreittäin tai vaikkapa pesuasteittain omiin koreihinsa. Ei siis tarvitse leväyttää koko pyykikoria ensin lattialle ja aloittaa puuduttavalla lajittelulla!

Minkälainen pyykkisysteemi teillä on?

2 kommenttia:

 1. Heippa! Ensiksi aivan pakko sanoa että niin kaunis koti ja kauniita kuvia. Ihana tunnelma.
  Äläpä vähättele tuota pyykkikorijuttua, hih ;) Itse etin monta kuukautta ja lopulta ostin JYSKISTÄ kivan mallisen ja erittäin edullisen pyykkikorin. Ja senkin voi vielä palauttaa jos haluaa.. :) Jos kiinnostaa, niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Tosiaan edullisestikin voi tehdä löytöjä ja arkisistakin jutuista tehdä kivoja :) Käynkin kurkkimassa blogiasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!