torstai 19. helmikuuta 2015

Viime viikonlopun kuulumisia

Sain ystävänpäivänä mieheltäni lempikukkiani, valkoisia liljoja. Näitä ei olekaan meillä vähään aikaan näkynyt, olisiko ollut joskus kesän lopulla viimeksi. Viime aikoina on ollut vain orkideoja ja jouluna tietysti amaryllis.

Ystävänpäivä kului ihan rauhallisissa merkeissä, kävimme muutamissa kaupoissa ja illalla teimme tacosalaattia, nam! Puuhastelin muutenkin kotona ja yritin muun muassa putsata varovaisesti rahin päällä ollutta valkoista taljaa, joka oli hieman tummunut parista kohdasta - virhe. Nyt talja on pesukohdasta kiharakarvainen ja todella epäsiistin näköinen. Se sitten siitä. Muistakaa siis tämä, jos mielessä ikinä käy taljan putsaaminen! Kuulemma lumihangessa niitä voisi vähän turvallisemmin huljutella, tosin enpä usko, että se likaa välttämättä poistaisi. Talja varmaan kuitenkin raikastuisi.

Sunnuntaina kävin tapaamassa ystävää ja siivoilin kotona. Kävimme myös parissa kaupassa katsomassa vähän laattoja ja parketteja, päässä raksuttaa suunnitelmia!

Mukavaa torstaita!

6 kommenttia:

 1. Inhottava tuo taljan kohtalo :/ Mullekin kävi noin kerran, ja siirsin sitä myöten taljan pihalle terassille. Mutta kauniita ovat kukat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riskihän siinä tuli otettua, kun eipä talja ollut kovin kaunis enää kuitenkaan. Onneksi noita saa nykyisin ihan asialliseen hintaan :) Liljat ne sen sijaan vaan on aina yhtä kauniita :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo tälläisiä yllätyksiä on kyllä kiva saada :)

   Poista
 3. Kauniita liljoja <3 Voih, Mulla kävi kans huonosti kun yritin putsata meidän kahta taljaa.. suoraan sanoen pilasin molemmat! :D Kylllä HARMITTI! x) Niitä käsitellessä saa kyllä olla varovainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taljat eivät kyllä kestä näemmä minkäänlaista putsausta :( Noh, vahingosta viisastuu!

   Poista

Kiitos kommentistasi!