torstai 2. huhtikuuta 2015

Muniiko kukko?

Tämän kummemmin meillä ei tänä vuonna pääsiäistä laiteta, mutta jotain pientä kuitenkin. Kaivoin laatikoiden uumenista pari vuotta sitten ostamani strutsin sulat esille ja asettelin ne maljakkoon. Onpa siellä joukossa muutama muukin valkoinen sulka. Strutsin sulat löysin Cobellosta.

Samalla tarjottimella sulkien kanssa on Joik:n ihana sitruunasorbetti kynttilä, joka sopii värinsä puolesta kivasti pääsiäiseen. Yleensähän olen pääsiäiskoristelutkin hoitanut suhteellisen neutraaleilla sävyillä, mutta kyllä tämä keltainen piristysruiske on nyt ihan paikallaan :) 
 
Äitini antoi meille perinteisen kanakipon, jossa on pääsiäissuklaita. Kunhan vauva hieman kasvaa, niin eiköhän se kukko muni tuohon kippoon! Hullujen päivien orkideakin on sopivasti pääsiäishenkinen.

Iloista pääsiäistä!

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo sulat! Harmi, kun Cobello sijaitsee pk-seudulla, ei ihan sulkien vuoksi viitsi ajaa Tampereelta sinne:) Blogisi on todella inspiroiva, olen ollut jo jonkin aikaa lukijanasi.Toivon, että jaksat postailla ihania sisustus- ja luonnonkosmetiikkajuttujasi edelleen, vaikka vauva onkin tullut taloon. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista ja mukava kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :) Oikein ihanaa pääsiäistä sinnekin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!