torstai 23. huhtikuuta 2015

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Pääsinpäs minäkin narsissiostoksille, vaikka pelkäsin kauden hujahtavan täysin ohi tänä vuonna. Seuraavaksi kannattaa kuulemma ostaa orvokkeja, ne kun selviävät vähän kylmemmissäkin säissä. Ovathan ne kauniita, mutten ole keksinyt mihin niitä laittaisin. Meillä on niin isoja ruukkujakin, että niihin eivät orvokit oiken istu. Ehkä johonkin pikkuiseen ruukkuun tuohon alla olevassa kuvassa näkyvälle penkille?


Sain napattua kuvia sillä aikaa kun vauva otti päiväunia vaunuissa. Tosin puuhani keskeytyivät muutamaan otteeseen vaunuista kuuluvan ääntelyn takia, mutta se kai kuuluu asiaan? Pientä hytkytystä ja kamera uudelleen esiin :)

Tavoistani poiketen ostin myös keltaisia narsisseja. Pihalle tuli jotenkin keväinen fiilis ja kaipasin vähän piristysta niin mikäpä siinä! Seuraavaksi alkaakin mietintä mitä ruukkuihin tulisi narsissien jälkeen. Isot ja näyttävät kukat ja kasvit ovat mieleeni, mutta en keksi oikein mitään iän ikuisten hortensioiden tilalle. Onko teillä hyviä ehdotuksia?

9 kommenttia:

 1. Daalioita on esim. valkoisia ja hempeän vaaleanpunaisia, isoja ja pieniä, valkoinen jättidaalia muistuttaa kukaltaa vähän pionia :)
  -t/tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daalia onkin hyvä vinkki, kiitos! Näitä täytyy mennä sitten katsastamaan puutarhamyymälään.

   Poista
 2. Tässä linkki kuvaan: http://esmeraldas.bellablogit.fi/lauantai-illan-parhaat/img_6616-cr2/
  tuisku

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo laakea ruukku, onko uutta tuotantoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laakea ruukku piti ostaa kun mihinkään muualle ei tuo narsissipönikkä oikein käynyt. Bauhausista on siis peräisin :)

   Poista
 4. Onpas kauniita kukkasia, kevätpiha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se kesäkausi lähtee! Seuraavaksi on vuorossa terassin öljyämistä.

   Poista
 5. Ihania kuvia. Ihana kun tämä teidän uusi perhetilanne näkyy täällä sinun blogissa :) Teidän onni huokuu täältä sun blogista <3 Ihanaa kevättä teidän perheelle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!