sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Sävy sävyyn

Olohuoneessamme on alkanut seilata milloin mitäkin tavaraa. On sitteriä ja vauvan pesää, leluja, harsoja, tuttipulloja...Tein pientä karsintaa ennen näiden kuvien ottoa.Harmaa BabyBjörn Soft Balance -sitteri sentään sointuu aika kivasti sohvan sävyyn. Ostin aluksi beigen sitterin, mutta se oli nettikuvista poiketen luonnossa todella tumma, joten päädyin vaihtamaan sen tähän hopeanharmaaseen. Sohvan värin vaihto ajoittui juuri samaan hetkeen kuin sitterin hankinta, joten olikin hyvä kun pääsin mätsäämään ne toisiinsa. Vielä kun vauva alkaisi vähän viihtyä sitterissä...


Vauvan pesä, jossa hän nukkuu niin öisin kuin päivisinkin, on usein sohvalla. Yöllä siirrämme sen tietysti pinnasänkyyn. Jotenkin tähän näkyyn on jo ihan tottunut, vaikka aluksi kauhistelinkin valtaako pikku-ipana koko talon :) Miten sitä tavaraa vaan kertyykin!

Tänään ajattelin vihdoin yrittää päästä vaikkapa Plantageniin, ulos on nimittäin saatava narsisseja! Joskin kuulin eilen, että niiden aika alkaa olla kohta ohi. Mutta vielä ehtii :)

Aurinkoista sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Hei? Onko tuo vauvanpesä se sleepyhead? Aikaisemmin teillä taisi olla se gragon snuggleswing? Onko teillä 2 sitteriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on Sleepyhead ja niin on käynyt, että meillä on kaksi sitteriä. Ovat niin eri tyyliset tai siis eri tarkoitukseen sopivat niin päädyttiin hankkimaan molemmat. Tämä BabyBjörn toivottavasti kiinnostaa vauvaa enemmän kunhan hän tajuaa, että saa sen itse vähän hytkymään :) Kuulemma kehittää motoriikkaakin!

   Poista
  2. Hei, kiitos vastauksesta! Tuo sitteri on ihanan värinen, yritin googlettaa noita, mutta löysin harmaata vain mustilla reunoilla. Tykkäsin myös siitä teidän toisesta sitteristä. Itsellä nämä hankinnat ajankohtaisia vasta loppuvuodesta, mutta hyvähän se on ottaa selvää näistä ajoissa :) Samoin tykkäsin tuosta sleepyheadista, koska se sopisi pinnasänkyyn :)

   Poista
  3. Oi, onnea! Itsekin olin tosi ajoissa suurimman osan kanssa mitä hankintoihin tulee :) Tämä harmaa-valkoinen sitteri näyttää olevan tosi monesta nettikaupasta loppu kun nopeasti googletin, mutta ainakin vielä täällä on: http://fi.babyshop.com/balance-soft-white-mesh/p/52102?brandpage=285

   Sleepyheadia todella suosittelen, vauva tykkää nukkua siinä ja se on kätevä, kun voi siirrellä paikasta toiseen. Myös meidän sängyssä nukkunut siinä.

   Poista
  4. Okei kiitos paljon :) juu katsoin heti silloin kun esittelit sitä että ompa tuo sleepyhead kätevä ja turvallinen, ei tarvitse vuorailla sänkyä peitoilla tai muilla pienentääkseen sitä :)

   Poista
 2. Kyllä vielä hyvin ehtii narsissi-istutuksille! Ihanan värinen pikkuisen sitteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tosiaan kun sittereitäkin saa kauniissa väreissä! Ehdin kuin ehdinkin narsissikauppaan tänään, täytyypä vielä yrittää ehtiä ottamaan kuvia joku päivä.

   Poista
 3. Kivan näköistä. Hyvin sopii vauvajutut olkkariin. Hieman olen tuota unipesän ostamista miettinyt kun sellaisiakin nykyään on. Toisaalta taas tuntuu, että imetystyynyllä voi hyvin pienentää tilaa. Vielä aikaa miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen lämpimästi pesää! Vauvaa on helppo liikutella herättämättä ja pesä toimii myös mm. matkasänkynä jos sellaiselle on tarvetta. Pinnasängyn pienentäjänä tietysti myös todella hyvä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!