torstai 7. toukokuuta 2015

Kesää näkyvissä

Kesä ja simpukat! Tänäkin vuonna. Ainakin simpukat... Kesä antaa vielä odotuttaa itseään, vaikka tänään onkin ollut aika lämpimän tuntuinen päivä.


Kesäiltoina on kiva laittaa kynttlät tuikkimaan, vaikka edellisessä postauksessa totesinkin kyseisen puuhan jääneen viime aikoina minimiin. Ehkäpä kuitenkin ryhdistäydyn taas! Parvekkeen ovea voi vaikka pitää auki niin lämpötila ei pääse nousemaan liikaa. Olemme tosin suunnitelleet ilmalämpöpumpun hankintaa, jotta kesällä kodin viilennys olisi helpompaa kuin aiemmin. Viime kesän helteet ovat vielä tuoreessa muistissa.


Korallit on hankittu Zara Homesta. Kynttiläkipot ovat kerääntyneet sieltä täältä ja tuo oikeanpuolimmainen onkin itse asiassa Ikean maljakko. Käy hyvin useampaan käyttötarkoitukseen!Myös puinen laatikko on tilattu Zara Homesta viime syksynä. Laatikko kätkee kivasti sisäänsä muun
muassa sytyttimen ja lasinalusia. Kyseisen putiikin tuotteiden laadusta on sanottava, ettei se aina ole ihan priimaa. En muista olenko kertonut, mutta jouduin palauttamaan ensimmäisen laatikon, sillä sen kansi jäi pari senttiä raolleen toisesta reunasta kun kansi oli kiinni. Jos jotain hyvää, niin palautus ja vaihto sujuivat todella mallikkaasti: Kuriiri haki viallisen laatikon ovelta ja toi parin päivän kuluttua uuden. Plussaa siitä!

4 kommenttia:

 1. Zara homesta en ole koskaan mitään tilannutkaan, täytyypä käydä kurkkimassa. Kaunis rasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on usein kaikkiea kivaa! Kannattaa myös kytätä ilmaiset postikulut -tarjouksia, niistä saa tiedon ainakin uutiskirjeen kautta.

   Poista
 2. Kauniita nuo korallit ja simpukat kynttilöiden kanssa! Rasia on myös tosi ihana! Mulle Zara home on ihan uusinta uutta! Täällä sitä ei ole vaikka Zara muuten on suosittu liike täällä. Sama koskee h&m home! Jostain kumman syystä ihmisiä ei kiinnosta sisustaminen täällä :D Joka ajaa sit siihen et sisustusliikkeitä on vaan ne harvat ja tietyt, ja niissäkin valikoima omaan makuun tosi heikko! Se on melkeinpä aina sitä tunkkaista ja raskasta dallas tyyliä :D Kaikkea valkoista saa kyllä etsiä kiven alta! Johan tuli avauduttua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko totta? Jotenkin sitä kuvittelee aina, että sieltä päin saa ihan mitä vaan helposti! Hehee, Dallas-tyyli ei ehkä ihan ole sitä ominta omaa ;) Sun pitää alkaa tilaaman netistä kaikki! Aika usein törmään siihen, että toimitus on vaan Jenkkeihin ja Kanadaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!