sunnuntai 23. elokuuta 2015

Lainatuolit

Olen suunnitellut uusien ruokapöydäntuolien hankintaa jo jonkin aikaa. Olen seilannut muutamien eri vaihtoehtojen välillä eikä päätöksenteko ole ollut helppoa. Eräisiin tuoleihin jo päädyin, mutta niiden toimitusaika venyisi syyskuun lopulle. Vieläkin siis arvon lopullista päätöstä.

Nyt kävi niin, että myin vanhat tuolimme. Koska uusien saamisessa kestää joka tapauksessa monien tuolien ollessa tilaustavaraa, saimme lainaan ystäviltämme nämä Pedro-tuolit. Näkemättä niitä otin tarjouksen avosylin vastaan ja oikeastaan mustat tuolit näyttävät aika hyviltä meillä vai mitä sanotte?Jos elämäntilanne olisi toinen voisin jopa harkita näiden tuolien ostamista, ne nimittäin ovat myynnissä. Olen kuitenkin päättänyt hankkia muoviset tuolit ihan sen takia, että jotakin pientä sotkua on varmasti ruokapöydän ääressä luvassa, pikkuipana nimittäin syö innokkaasti soseita ja syöttötuolin ostaminenkin alkaa olla ajankohtaista pian. Kaikkein helpointa lienee siis ostaa tuolit, joista voi pyyhkäistä kostealla tahrat pois.En ole kovin paljon ehtinyt auringossa makoilla tänä kesänä, mutta nyt ajattelin mennä hetkeksi nauttimaan pihasta ja lämpimästä säästä. Leppoisaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Tuolit näyttävät tosi kivoilta :) täälläkin on uusien tuolien hankinta meneillään, katsotaan mihin itse päädyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuntuu olevan kriteerit niin korkealla, että on vaikea löytää tuoleja, jotka ovat just eikä melkein sitä mitä haen :D Ja tietenkin pitäisi vielä sopia budjettiin. Toivottavasti löydät mieleiset :)

   Poista
 2. Toden totta - nuohan sopivat älyttömän hyvin tuohon ympäristöön!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!