lauantai 8. lokakuuta 2016

Huhuu...

...onkohan siellä vielä joku? Vähän olen myöhässä kun ajattelin, ettei ehtisi kokonaista vuotta tulla täyteen edellisestä postauksesta. Blogia on ollut ikävä, mutta ajan ollessa rajallista jostain piti tinkiä. En voi kuin hämmästellä niitä, jotka perustavat blogin äitiyslomalla tai hoitovapaalla. Itselläni kävi lähestulkoon päinvastoin.


Raportoin kuluneesta vuodesta sen verran, että olemme muuttaneet muutama kuukausi sitten uuteen kotiin ja kesän mittaan olemme tehneet pientä remonttia. Joka *kröhöm* paisuikin yllättäen hieman suuremmaksi kuin aluksi oli tarkoitus. Mutta niinhän remonteilla on tapana. Tämä koti on hieman eri tyylinen kuin vanha, kalusteetkin ovat menneet suurelta osin uusiksi. Jatkossa päivitän blogia fiiliksen ja kiireen mukaan, toivottavasti kuitenkin ainakin kerran viikossa. Mukavaa alkanutta syksyä ja leppoisaa lauantaita ♥

14 kommenttia:

 1. Hei! <3 Täällä ollaan! Olen kaivannut blogiasi. :) Ja ihanalta näyttää tämä maistiainen uudesta kodistanne. Tuskin maltan odottaa lisää kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiva kuulla :) Ehdin jo pelätä, että kaikki ovat kaikonneet.

   Poista
 2. Hei, ja tervetuloa takaisin! Juurikin tällä viikolla karsin lukulistaani, mutta onneksi en poistanut blogiasi vielä sieltä:) Jään innolla odottelemaan postauksia uudesta kodistanne. Ihanaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piitu! Olipa onni, ettet poistanut blogiani :) Mukava kuulla, että olet jaksanut odotella. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 3. Täällä ollaan, "vanha kaarti" Onnea uuteen kotiin!!
  Hyvälle näyttää tuo pieni kurkistus!
  -t

  VastaaPoista
 4. Täällä seurataan myös blogiasi :-) ihanalta näyttää jo yhden kuvan perusteella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kiitos paljon, lisää kuvia on tulossa :)

   Poista
 5. Ihanaa, tätä olenkin odottanut! Kiva nähdä tulevia postauksia!

  VastaaPoista
 6. Hei, hienolta näyttää. Täällä myös Innokkaana odotellaan uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 7. Moikka! Löysin blogiisi Googlen kautta ja todella ihastuin heti kotinne tyyliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos ihanasta kommentista <3 Kävinkin jo lukaisemassa blogistasi mm. pohdintoja imagosta ja materiasta, todella mielenkiintoinen aihe!

   Poista

Kiitos kommentistasi!