lauantai 15. lokakuuta 2016

Suunnan vaihto


Kelkka on nyt uuden kodin myötä hieman kääntynyt. Ainakaan näin sisustusmielessä se ei liene kovin vakavaa ja on ehkä joskus jopa suotavaa. Minulle tuli tunne, että tarvitsen kotiin jotain särmää. Olen tietoisesti ohjannut itseäni valitsemaan muuta, kuin sitä tuttua ja turvallista. "Tämä valkoisena mustana, kiitos." Se on ollut aika mielenkiintoista ja vapauttavaa, suosittelen kokeilemaan. Tuttujakin elementtejä kodissamme on; orkidea mieluiten valkoisena!


Olin täysin unohtanut, kuinka pitkiä huonekalujen toimitusajat ovat! Siinä odotellessa meinasi mieli muuttua moneen kertaan, mutta onneksi moneenkaan asiaan ei enää voinut tilauksen jälkeen vaikuttaa. Joiltakin osin suunnitelmat vaihtuivat lennosta. Valanti tv-taso on tilattu Vepsäläiseltä, VM-Carpetin Pilvi-matto taas Askosta. Maton suhteen arvoin pitkään, sillä olohuoneeseen ainut järkevä ratkaisu oli tilata se mittojen mukaan. Pilvi-matto on saanut niin paljon kehuja, että päätin antaa sille mahdollisuuden. Yhtenä kriteerinä oli hyvä lianhylkimiskyky ja odotukset ovat korkealla, sillä en ajatellut kiikuttaa mattoa pesulaan kovin usein. Askossa on muuten usein tosi hyviä tarjouksia, matot kannattaa tilata kamppisten aikaan! Nytkin kaikki tuotteet ovat vähintään 35% alennuksessa.


 Remonttiprojekti on ollut kovin väsyttävä ja aikaa vievä. Nyt kun olemme vihdoin voiton puolella, on kiva huomata, että teimme paljon hyviä ratkaisuja. Kerron osasta vielä tarkemmin tulevissa postauksissa.

Nyt toivottelen kaikille hyvää viikonlopun jatkoa ja rattoisaa myöhäisiltaa!

5 kommenttia:

 1. Upealta näyttää! <3 Minäkin olen lisännyt viime aikoina paljon mustaa sisustukseen. Tai no paljon ja paljon. :) Kaikki huonekalut meillä edelleen valkoisia, mutta tosi tyylikkäältä näyttää tuo musta tv-taso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! Musta tuo kyllä heti sitä jotain sisustukseen! Minäkin olen vasta nyt sille lämmennyt, aiemmin ei tullut kysymykseenkään.

   Poista
 2. Ihanalta näyttää harmaan - mustan ja valkoisen liitto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jostakin syystä tämä kombinaatio miellyttää minunkin silmääni tällä hetkellä eniten.

   Poista
 3. Täältä löytyy myös yksin mielensä muuttaja! Viime postauksessa pohdinkin hieman sitä miten hirveää oikeasti on olla nainen ja se kun mieli muuttuu. Mutta onneksi se ei nimenomaan ole niin vakavaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!