sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Kuusi on vaan niin ❤


Olin tilannut pitkät etsinnän jälkeen kapean, vihreän kuusen On24 tavaratalosta, mutta sain ikäväkseni ilmoituksen, ettei kyseistä kuusta olekaan enää saatavana. Oli keksittävä äkkiä suunnitelma B. Kävimme Bauhausissa sekä Plantagenissa kriteerilistan kanssa:
 
- taivuteltavat oksat (ei saranoidut)
- hyvä vihreän sävy
 - tuuhea, niin ettei runko paista joka suunnasta (sellaisia kuusia saa metsästä)
 
Tarpeeksi hyvä kuusi löytyi Bauhausista, tai tarkemmin sanottuna Bauhausin tuulikaapista. Kerrankin oli moukan tuuria matkassa ja sain viimeisen yksilön. Ystävälliset myyjät purkivat kuusen somisteista ja sain sen mukaani.
 

 
Kuuselle löytyi sopiva paikka olohuoneen nurkasta, jossa yleensä on lattiavalaisin. Sisustuksemme vaati mielestäni vihreän kuusen; valkoinen kuusi sen sijaan on parhaimmillaan lähes täysin valkoisessa ympäristössä. Pakettien kanssa otin pienen varaslähdön, jotta näette meidän tämän vuoden lahjapaperieleganssia. Lahjat menivät vielä takaisin piiloon uteliailta katseilta.
 
 
Täällä uudessa kodissa minulla ei olekaan paikkaa (esim.sivupöytää) mihin asetella jouluhömpötyksiä, mutta kuusi tuo joulutunnelmaa ihan riittämiin, vai mitä?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!