keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Makupala joulukuusestaOlohuoneeseen on tullut joulukuusi, mitä ei varmaankaan ollut kovin vaikea arvata edellisen postauksen perusteella. Tässä näkyvät myös meidän tämän joulun värit. Omissa varastoissa on liikaa mukavasti kuusenkoristeita, enkä ole ostanut kuin muutaman mustan pallon Stockalta. Sitä voisi pitää jonkin sortin ennätyksenä, sillä yleensä hullaannun täysin kun pääsen katselemaan joulukoristeita. Syynä vähäiseen saaliiseen saattoi tosin olla syynä myös aikapula, lähes juoksin osaston läpi ja tempaisin mukaan jotakin minkä ajattelin sopivan meille. Kaipaan kyllä Argos-hallin tunnelmaa, harmi, etteivät keskustan Stockan joulujutut ole siellä enää.
 
 
Minimalismin kannattajat nostelevat varmaankin kulmakarvojaan, mutta minusta joulukuusen pitää olla runsas! Ylilyöntejäkin olen nähnyt, mutta noin yleisesti tuuhea ja runsaskoristeinen kuusi on makuuni. Sekoitan myös tyytyväisenä kultaiset ja hopeiset koristeet, joulu on kerran vuodessa! Me päädyimme kestokuuseen, sillä haluan nauttia kuusesta mahdollisimman pitkään jo ennen joulua. Myös pienen lapsen kanssa on mukavampi, kun neulasia ei tarvitse päivittän siivota.

 
Nuo kestokuusten jalat ovat sitten haasteellisia! Minulla on ajatus siitä, miten saisin sen naamioitua, mutten ole vielä ehtinyt toteuttaa visiotani. Oletteko te jo laittaneet/meinaatteko laittaa joulukuusen?

2 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää jo pilkahdus kuusesta. Meillä kuusi otettiin esille jo itsenäisyyspäivänä, yleensä vähän ennen aattoa, mutta kuten sanoit joulu on kerran vuodessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Te olette olleet ajoissa, hyvä :) On tässä joulun ajassa oma viehätyksensä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!