lauantai 21. tammikuuta 2017

Makuuhuone


Makuuhuoneemme näyttää tällä hetkellä tältä. Muuton yhteydessä ostimme uudet sängyt Unikulmasta ja ah miten hyvät ne ovatkaan! Jos olisin tiennyt, että näin hyviä sänkyjä on olemassa, olisimme panostaneet varmasti jo paljon aikaisemmin. Meillä on siis kaksi erillistä jenkkisänkyä ja yhteinen petari. Sängyt on luonnollisesti teetetty meille Unikulmassa suoritettavan mittauksen mukaisesti. Verhoiluksi valitsin tuollaisen helppohoitoisen mustan alcantaran ja napitetun sängynpäädyn samasta kankaasta. Sängyn massiivisuus ei kuvista oikein välity, mutta se on kaiken kaikkiaan 210cm leveä, joten nukkumatilaa on mukavasti ja toisen kääntyilyt tuntuvat tuskin ollenkaan.
 
 
 
Haaveilen vielä uusista yöpöydistä, mutta sopivien löytäminen on osoittautunut lähes mahdottomaksi tehtäväksi. Peilipintaiset olisivat kauniit, mutta en välitä ottaa itselleni lisähommia; pöly ja sormenjäljet näkynevät kohtuullisen häiritsevästi. Olen nyt etsinyt mustia, mutta kaikki ovat joko liian heppoisia, väärän korkuisia tai niistä puuttuu laatikko. Tosin etsinnät ovat olleet käynnissä vasta kotisohvalta käsin, joten pitänee jalkautua putiikkeihin
 
 
Sängyt ovat moottoroidut eli niissä on erilaisia hierontaohjelmia ja päädyn voi säätää haluamaansa asentoon vaikkapa lukuhetkeä varten. Myös jalkopään saa nostettua ylös. Kuvassa näkyvällä kaukosäätimellä säädetään pimennysverhoja. 
 
 
Osittain sängyn alla on nukkamatto, jonka hankimme Askosta mittojen mukaan. Tykkään kohtuullisen pelkistetystä makuuhuoneesta, mutta jotakin täältä vielä tuntuu puuttuvan. Mitähän se voisi olla? Isoa tyynyröykkiötä en enää halua sillä aamutohinassa sänky jää helposti kokonaan siistimättä, jos se on tehty liian työlääksi. Myöskään huojuvat tyynypinot huoneen nurkassa eivät houkuttele...

Mitä sisustusprojekteja teillä on meneillään tällä hetkellä?

6 kommenttia:

 1. Kauniit pöytävalaisimet siellä teillä! Onpas tosiaan muhkea sänky, en osannut arvata sen olevan niin leveä tosiaan. Minusta makuuhuone on tosi kiva nuin, joskus vähemmän on enemmän. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti! Valaisimet seurasivat vanhasta kodista ja tykkään niistä kyllä edelleen. Sepäs se, väkisin en halua somistaa makkaria, joten tämä vähäeleinen linja pysyköön toistaiseksi :)

   Poista
 2. Tyylikkään ja kutsuvannäköistä !! Kyllä makkariin kannattaa panostaa. Samansuuntaisia mietteitä täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täysin samaa mieltä, makuuhuoneeseen todellakin kannattaa panostaa! Sängyn laadusta ainakaan ei pitäisi koskaan tinkiä :)

   Poista
 3. Meilläkin on 200 cm leveä sänky ja silti nukun ihan reunalla :)
  Minusta makuuhuoneenne on juuri tyylikäs ja näyttää siltä, että sinne on helppo rauhoittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olen juuri opetellut nukkumaan vähän keskemmällä! On kivaa, kun on tilaa ympärillä. Ja kiitos paljon, harmoniaa tässä onkin haettu, tyylistä tinkimättä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!