sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kodin ❤


Keittiössä tulee vietettyä tolkuttoman paljon aikaa ainakin nyt, kun perheessä on pieni lapsi. Viitisen kertaa päivässä sinne iskee kamala räjähdys, jota siivotessa voikin jo alkaa henkisesti valmistautua seuraavan pommitukseen. Kauniista ja siististä keittiöstä en siis arkena kovin paljon ehdi nauttia, mutta tokihan toimiva kyökki helpottaa eloa. Suurin korkeakiiltobuumi lienee jo ohi, mutta unelmani valkoisesta, korkeakiiltoisesta keittiöstä on elänyt sitkeästi jo vuosia ja tämän kodin kohdalla tuntui luontevalta toteuttaa se vihdoin. Suosikkihetkeni päivässä taitaakin olla ilta, kun muut ovat jo menneet nukkumaan ja laitan keittiön "kiinni". Saan ihastella rauhassa kaunista keittiötä ennen seuraavan päivän rumbaa.
 
 
Kun ostimme talon, kaapinovet olivat tummanruskeat, joten oli selvää, että keittiötä päivitetään. Vaaleat, hyväkuntoiset kvartsikomposiittitasot saivat jäädä, samoin kuin välitilan lasi. Saareketta entrasimme sen verran, että upotimme ruokailutilan puoleiseen sivun täyteen kaappeja. Aiemmin siinä oli tilaa korkeille baarituoleille. Näen jo silmissäni Marie Kondon käärivän jätesäkin suuaukkoa suuremmaksi, mutta ei, en aio luopua kaikista maljakoista ja purnukoista. Aika paljon olen kyllä karsinut, mutta säilytettävillähän pitää olla sopiva säilytyspaikka ja siihen nämä kaapit tarjoavat oivan ratkaisun.
 

Keittiö ja olohuone ovat nykysuuntauksen mukaan yhtä tilaa, joten keittiön siisteys vaikuttaa ainakin minun viihtyvyyteeni huomattavasti. En ole kyllä muutenkaan niitä ihmisiä, jotka sulkevat oven perässään ja jättävät sotkut taakseen. Kuulemani perusteella olen tehnyt päätelmän, että sekin taito olisi hyvä opetella viimeistään ennen lapsen teini-ikää :D
 
Pysyykö teillä keittiö ja koti siistinä?
 
Mukavaa sunnuntaita!
 

9 kommenttia:

 1. Kaunis ja toimiva keittiö, muutin vuosi sitten uuteen kotiin ja halusin myös kiiltävän valkoisen keittiön, koska olin unelmoinut siitä monta vuotta, ihana tuo iso ikkuna keittiössä!
  Tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin kovasti tuosta korkeasta ikkunasta! Kiiltävä valkoinen keittiö on kaunis ja kaipa se on koettava vähintään yhdessä kodissa jos siitä on joskus haaveillut :)

   Poista
 2. Todella kaunis keittiö! <3 Nyt kun työkseni suunnittelen keittiöitä, niin mieleni tekisi vähän kaikenlaista. :D Korkeakiiltoinenkin olisi taas tosi jees, kun olen jo kohta 5 vuotta katsellut meidän puolimatta/matta keittiönovia. En itse asiassa edes tiedä mitä loppujen lopuksi valitsisin uuteen keittiöön jos sellainen tilanne tulisi. Todennäköisesti väri olisi ainakin edelleen valkoinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ Valkoinen keittiö on niin ihanan selkeä! Sulla onkin hyvä nyt kun pääset kokeilemaan erilaisia suunnitelmia ilman, että tarvitsee omaa kotia muuttaa :)

   Poista
 3. Valoisa ja kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♡ Juuri yhtenäinen kokonaisuus oli meille tosi tärkeä!

   Poista
  2. Kiitos paljon ♡ Juuri yhtenäinen kokonaisuus oli meille tosi tärkeä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!