lauantai 18. maaliskuuta 2017

Pojan 2v. synttärit


Meillä juhlittiin helmikuun lopulla kaksivuotissynttäreitä. Vielä kun äiti saa päättää, juhlateema oli suhteellisen hillitty. Suorastaan pelkään supermiehiä ja kaikenlaisia hirviöitä jo valmiiksi, joten päätin ottaa oikeudekseni nauttia mukavan monokromisista koristeluista.
 
 
Haimme Juhlamaailmasta muutamia ilmapalloja, joita oli juhlien päätyttyä kiva antaa vieraille mukaan. (Jostakin syystä tosin olohuoneessamme pyörii edelleen epämääräinen muutaman pallon toisiinsa sotkeentunut kimppu.)
 
 
Ostimme Juhlamaailmasta myös kertakäyttölautaset sekä servetit ja mukeja. Päätös aiheutti sydämentykytyksiä ja ahdistusta miettiessäni ovatko kertikset liian epähienot, mutta sovin itseni kanssa, että kyllä niitä voi lapsen synttäreillä käyttää. Kahvi tarjoiltiin kuitenkin ihan oikeista kupeista.
 
 
Pienimmille juhlijoille oli oma pöytä isomman kyljessä. Olin yllättynyt, että vilkas synttärisankarikin viihtyi sen ääressä tovin mutustellen kurkkua ja suolatikkuja, kunnes leikit veivät taas mukanaan.
 
 
Mietin jonkin aikaa julkaisenko tarjoiluista kuvaa, sillä huono kakkukarma tuntuu seuraavan minua. Tilaamani juustokakku lösähti aivan kasaan ja joku ehkä muistaa myös epäonnisen ristiäiskakun? Onneksi muut tarjoilut olivat hyviä ja kakussakin maku kohdillaan, vaikka rakenteessa ja ulkonäössä olikin toivomisen varaa. Ehkä leivon kakun ensi vuonna itse?
 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!